SAČEKUŠA U CENTRU KRAGUJEVCA: Drug ubijenog kik-boksera pucao u vođu volpeovaca?
Likvidiran... Radoš Joksimović, Foto: Privatna Arhiva

KLANOVI

SAČEKUŠA U CENTRU KRAGUJEVCA: Drug ubijenog kik-boksera pucao u vođu volpeovaca?

Crna Hronika -

Sumnja se da je napad na Božidara B., koji je inače odranije poznat policiji, povezan sa likvidacijom Joksimovića, koji je u septembru prošle godine ubijen u restoranu „Neptun“

Kragujevačka policija traga za najboljim drugom ubijenog kik-boksera i MMA borca Radoša Joksimovića zbog sumnje da je povezan sa incidentom koji se dogodio u subotu ispred „Elektrošumadije“, kada je nepoznata osoba pucala na Božidara B. (30), navodnog vođu „volpeovaca“, ozloglašenog kriminalnog klana iz kragujevačkog naselja Aerodrom.

Kako Kurir saznaje, sumnja se da je napad na Božidara B., koji je inače odranije poznat policiji, povezan sa likvidacijom Joksimovića, koji je u septembru prošle godine ubijen u restoranu „Neptun“.

- Iako je zbog ovog ubistva uhapšen Aleksa Miloradović (21), koji je zločin i priznao, bliski prijatelji ubijenog Joksimovića sumnjaju da su ubistvo naručili pripadnici suparničke kriminalne grupe, takozvani volpeovci, čiji je navodni vođa Božidar B.

Policija je zbog toga odmah pozvala na saslušanje najboljeg prijatelja ubijenog MMA borca, a pošto nisu mogli da ga pronađu, pokrenuli su potragu - kazao je za Kurir dobro obavešten izvor.

Božidar B. je hapšen zbog obračuna u diskoteci „Volpe“, prošle godine, kada je u brutalnoj tuči teško povređen i iskasapljen kik-bokser Jovica Lešnjak.

Njegovo ime takođe se spominjalo u slučaju brutalnog prebijanja jednog kragujevačkog privrednika, takođe prijatelja ubijenog Joksimovića.

(Kurir.rs / D. I. / Foto: Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track