PREOKRET U ISTRAZI EKSPLOZIJE PORŠEA NA VRAČARU! LAZAR VIDEO MUŠKARCA KOJI JE AKTIVIRAO BOMBU: Imao je kačket i naočare, a čim se začula detonacija pobegao je!
Foto: Damir Dervišagić

ŠOK

PREOKRET U ISTRAZI EKSPLOZIJE PORŠEA NA VRAČARU! LAZAR VIDEO MUŠKARCA KOJI JE AKTIVIRAO BOMBU: Imao je kačket i naočare, a čim se začula detonacija pobegao je!

Crna Hronika -

Lazar Vukićević (30), sin Milorada Vukićevića na čiji je porše prekjuče bačena ručna bomba na Vračaru, video je i opisao muškarca za kog sumnja da je aktivirao bombu na automobilu.

1 / 12 Foto: Damir Dervišagić

U eksploziji koja se dogodila prekjuče oko 17 časova nije bilo povređenih, a oštećeno je jedno od parkiraniih vozila. Prema rečima izvora, vlasnik je Milorad Vukićević (58), koji nema kriminalni dosije, ali je njegov sin poznat policiji.

Naime, Lazar je bio priveden zbog sumnje da je u decembru 2017. godine učestvovao u pucnjavi na Nikolu Vavića, brata vođe Partizanove najvijačke grupe "Alkatraz" Aleksandra Vavića. Kako se saznaje, Lazar koji je najčešće vozio očev automobil, nije bio u automobilu u trenutku detonacije, ali je bio u neposrednoj blizini.

"Lazar je bio van kuće, odnosno šetao se tom ulicom i sa svega nekoliko metara prisustvovao je eksploziji poršea. Bomba je navodno aktivirana u trenutku kada je on izašao iz dvorišta na ulicu", kaže izvor upoznat sa slučajem.

Izjave su uzate i od Lazara i od Milorada, koji su ispričali ono što su čuli, odnosno videli u trenutku eksplozije.

"Lazar nije povređen u eksploziji, ali je rekao da je bio u ulici kada je eksplodirao automobil. On je ispričao da je u tom trenutku u ulici video muškarca sa kačketom i naočarama, obučenog u tamniju odeću, za kojeg je posumnjao da je aktivirao bombu daljinskim upravljačem. On je rekao da je taj muškarac sa lica mesta otišao automobilom. Lazarev otac Milorad rekao je da je eksploziju čuo iz kuće i da je tada izašao da vidi šta se dešava, kada je shvatio da je njegov automobil oštećen", dodaje izvor.

Preplašeni stanari Riječke ulice nakon eksplozije ispričali su da je detonacija bila toliko snažna da su se prozori tresli na zgradama.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja