UŽAS U HAMBURGU! SRBIN IZBO BIVŠU ŽENU PRED DETETOM (3): Teške povrede naneo i komšiji koga je zatekao u stanu!
Foto: Screenshot

LJUBOMORA MOTIV KRVAVOG ZLOČINA U NEMAČKOJ

UŽAS U HAMBURGU! SRBIN IZBO BIVŠU ŽENU PRED DETETOM (3): Teške povrede naneo i komšiji koga je zatekao u stanu!

Crna Hronika -

Ljubomora: Željko M. uhapšen pošto je nožem teško povredio Madlen K., ali i njenog komšiju, koji se zatekao u njenom stanu

Željko M. (43), državljanin Srbije, uhapšen je u nemačkom gradu Hamburgu zbog sumnje da je pokušao da ubije bivšu suprugu Madlen K. (32), i to naočigled njihovog trogodišnjeg sina!

Kako prenose nemački mediji, pomahnitali Srbin je teške povrede naneo i komšiji svoje bivše supruge Hubertu K. (61), koga je zatekao u njenom stanu.

Potegao sečivo

- Željko M. je u nedelju oko 12. 30 sati došao na kapiju kuće u kojoj mu živi bivša supruga s njihovim maloletnim sinom. Čim je ušao u stan, potegao je nož i ubo je ženu, a onda je teške povrede naneo i komšiji koga je zatekao u stanu. Sumnja se da je motiv krvavog zločina ljubomora i to što nije mogao da se pomiri s raskidom i činjenicom da mu se porodica raspala - preneli su nemački mediji.

Oni, međutim, nisu naveli da li je komšija pokušao da odbrani ženu ili je Željko M. posumnjao da je on novi partner njegove nekadašnje supruge.

Predao se

Kako navode, drama u stanu u Harburgu, četvrti Hamburga, odigrala se naočigled njihovog sina i osmogodišnjeg deteta, rođaka teško povređene žene. Pomahnitali Srbin, na sreću, nije dirao decu i ona su ostala nepovređena. - Posle zločina Željko M. je pobegao iz ženinog stana, a njegova bivša supruga i komšija su s teškim povredama prebačeni u bolnicu. Hitno su operisani i njihovo stanje je stabilno, ali teško - navode izvori iz istrage.

Željko M., međutim, iste večeri oko 21 sat sam je došao u policiju i predao se.

Kurir.rs/J. S. Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja