ZASTRAŠUJUĆI KRAJ POTERE NA NOVOM BEOGRADU! Sakrio telo devojke u gepeku automobila! LEŠ BIO U FAZI RASPADANJA, policija uhapsila osumnjičenog!
Arhivska fotografija, Foto: Kurir

istraga u toku

ZASTRAŠUJUĆI KRAJ POTERE NA NOVOM BEOGRADU! Sakrio telo devojke u gepeku automobila! LEŠ BIO U FAZI RASPADANJA, policija uhapsila osumnjičenog!

Crna Hronika -

Posle višesatne opsade novobeogradskih blokova, policija je pronašla telo dvadesetosmogodišnje devojke u gepeku automobila parkiranom u Nehruovoj ulici, a osumnjičeni za pokušaj skrivanja tela preminule devojke je uhapšen.

Telo je poslato na obdukciju, kako bi se utvrdilo da li je devojka ubijena ali za sada prema prvim informacijama nema tragova nasilja.

Osumnjičeni za pokušaj skrivanja tela je uhvaćen u blizini stana u koji je policija prethodno upala, zbog prijave stanara da se od juče oseća miris tela u raspadanju.

Prema nezvaničnim informacijama, uhapšeni je pokušao da se otarasi leša, ali su ga komšije videle dok je stavljao telo nesrećne devojke u gepeku od automobila.

Devojka se navodno predozirala narkoticima.

Policija je prethodno u stanu u Gandijevoj pronašla krv i utvrdila da je reč o ljudskoj krvi.

Forenzičari uzimaju sve tragove koji bi mogli da razjasne šta se dogodilo, a istražuje se i da li je smrt izazvana nasilno, preneo je N1.

Podsetimo jake snage policije potpuno su blokirale novobeogradske blokove 61, 62, 63 i 64, pošto je javljeno da je danas popodne u stanu u 63. bloku u Novom Beogadu pronađeno beživotno telo žene, saznaje Kurir.

Više od deset interventnih ekipa opkolile su ovaj blok.

Kurir.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track