Najnovije vesti

ŠOK SNIMAK IZ NOVOG PAZARA OSVANUO NA FEJSBUKU: Trenutak kada policajac pesnicama udara Edina Hadžovića snimile sigurnosne kamere?! (VIDEO)
Foto: Printscreen

GORE DRUŠTVENE MREŽE

ŠOK SNIMAK IZ NOVOG PAZARA OSVANUO NA FEJSBUKU: Trenutak kada policajac pesnicama udara Edina Hadžovića snimile sigurnosne kamere?! (VIDEO)

Crna Hronika

Mesec dana je prošlo od kako je građanina Novog Pazara, Edina Hadžovića pretukao pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova PU Novi Pazar u jednom novopazarskom ugostiteljskom objektu.

Kako prenosi portal indeksonline, danas je na društvenoj mreži Fejsbuk osvanuo snimak sa sigurnosnih kamera, na kojem se vidi da policajac I.K.  u jednom ugostiteljskom objektu zadaje više udaraca pesnicom u predelu lica Edinu Hadžoviću. Navodno je prebijanju Hadžovića prethodio verbalni konflikt.

Povodom nemilog događaja u Novom Pazaru je održan protest 28. oktobra 2019. godine gde su građani poručili policiji da neće trpeti torturu i batinanje.

Samo dan nakon protesta Policijsku upravu Novi Pazar posetio je i direktor policije Vladimir Rebić, koji je tom prilikom pred novinarima obećao brzu reakciju i procesuiranje aktera ovog događaja.

"Spremni smo da štitimo sve građane, bez obzira na bilo koju pripadnost. Započeli smo predviđene procedure i tužilac je upoznat. Tužilac će, siguran sam, u narednih nekoliko dana dati konkretne naloge policiji i doneti odluku o tome da li je došlo do prekoračenja fizičke snage“, rekao je Rebić na sastanku sa učesnicima protesta.

(Kurir.rs/Indeksonline.rs)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...