ŠOK SNIMAK IZ NOVOG PAZARA OSVANUO NA FEJSBUKU: Trenutak kada policajac pesnicama udara Edina Hadžovića snimile sigurnosne kamere?! (VIDEO)
Foto: Printscreen

GORE DRUŠTVENE MREŽE

ŠOK SNIMAK IZ NOVOG PAZARA OSVANUO NA FEJSBUKU: Trenutak kada policajac pesnicama udara Edina Hadžovića snimile sigurnosne kamere?! (VIDEO)

Crna Hronika -

Mesec dana je prošlo od kako je građanina Novog Pazara, Edina Hadžovića pretukao pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova PU Novi Pazar u jednom novopazarskom ugostiteljskom objektu.

Kako prenosi portal indeksonline, danas je na društvenoj mreži Fejsbuk osvanuo snimak sa sigurnosnih kamera, na kojem se vidi da policajac I.K. u jednom ugostiteljskom objektu zadaje više udaraca pesnicom u predelu lica Edinu Hadžoviću. Navodno je prebijanju Hadžovića prethodio verbalni konflikt.

Povodom nemilog događaja u Novom Pazaru je održan protest 28. oktobra 2019. godine gde su građani poručili policiji da neće trpeti torturu i batinanje.

Samo dan nakon protesta Policijsku upravu Novi Pazar posetio je i direktor policije Vladimir Rebić, koji je tom prilikom pred novinarima obećao brzu reakciju i procesuiranje aktera ovog događaja.

"Spremni smo da štitimo sve građane, bez obzira na bilo koju pripadnost. Započeli smo predviđene procedure i tužilac je upoznat. Tužilac će, siguran sam, u narednih nekoliko dana dati konkretne naloge policiji i doneti odluku o tome da li je došlo do prekoračenja fizičke snage“, rekao je Rebić na sastanku sa učesnicima protesta.

(Kurir.rs/Indeksonline.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track