Otac ubio bolesnu ćerku

Porodična tragedija

Otac ubio bolesnu ćerku

Crna Hronika -
S. Đ. (60) iz Niša ubio S. Đ. (35), koja je mentalno obolela , zato što je ostao bez posla i više nije mogao da brine o njoj

NIŠ - Nezapamćen zločin!Mentalno obolela S. Đ. (35) sa tri hica iz pištolja ubijena je sinoć u svom stanu na Vizantijskom bulevaru u Nišu. Za njeno ubistvo osumnjičen je otac S. Đ., star oko 60 godina.Telo nesrećne devojke pronašla je majka, koja je u vreme tragedije bila u komšiluku. S. Đ. je u bekstvu, a sa sobom je, kako saznajemo, poneo oružje kojim je devojka ubijena i koje, prema informaciji iz policije, ima u legalnom posedu.Tamara Cvetanović Savić, portparolka Višeg suda u Nišu, izjavila je da je devojka s tri metka pogođena u grudi iz pištolja kalibra 7,65 milimetara.Jedan od komšija rekao je da je S. Đ. od svoje treće godine ometena u razvoju i da nije izlazila iz kuće.- Otac ju je mnogo voleo i brinuo je o njoj. Međutim, nedavno je ostao bez posla. Pretpostavljam da je ubio ćerku jer više nije mogao da se brine o njoj - priča ovaj komšija.

Zgrada u kojoj se dogodio zločin
Zgrada u kojoj se dogodio zločin

Policija i dalje traga za ocem

Niška policija intenzivno traga za odbeglim S.Đ. (60) koji je sinoć, nešto posle 19 sati, u stanu na Vizantijskom bulevaru 12 ubio svoju ćerku.

Jastuk kao prigušivačDevojka je ubijena hicima iz pištolja, međutim, niko u višespratnoj zgradi nije čuo pucnje, te se pretpostavlja da je ubica kao prigušivač koristio jastuk.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track