Oproštajno pismo: Ubio sam ćerku, a sad ću i sebe
Foto: RTS

Nije mogao da gleda ćerkinu patnju

Oproštajno pismo: Ubio sam ćerku, a sad ću i sebe

Crna Hronika -
U vreme Sanjinog ubistva njena majka i supruga Stojana Đ. bila je kod prijateljice, tri sprata iznad. Često se žalili da više ne mogu da plate lekove za obolelu ćerku

Ne propustite...

Otac ubio bolesnu ćerku

NIŠ - Niška policija intenzivno traga za Stojanom Đ. (60) koji se sumnjiči da je sinoć, nešto posle 19 sati, hicima iz vatrenog oružja ubio 35-godišnju, mentalno obolelu ćerku Sanju Đ, u stanu na Vizantijskom bulevaru 12. U zvaničnom saopštenju policije navodi se da je žena ubijena s tri hica iz vatrenog oružja i da je i dalje u toku rad na utvrđivanju svih okolnosti u vezi ovog događaja.

Istražni sudija Višeg suda u Nišu Nebojša Žikić, kako prenosi RTS, rekao je da su na telu ubijene pronađene tri ustrelne rane u predelu grudi, a da je telo pronašla majka koja je u trenutku ubistva bila kod komšija.Kako se saznaje na licu mesta, otac je, pre nego što je napustio stan u kome je izvršio ubistvo, pored devojke ostavio oproštajno pismo. "Ne mogu da izdržim njene muke i patnju i zato sam morao ovo da uradim. Sada idem i sebe da ubijem", stoji u oproštajnom pismu osumnjičenog Stojana Đ.U vreme ubistva Stojanova supruga bila je kod prijateljice, tri sprata iznad stana u kome žive.Komšije kažu da se radi o izuzetno dobrim ljudima koji su se o svojoj mentalno oboleloj ćerki starali od rođenja i da, bez obzira na sve probleme, nisu želeli da je povere na čuvanje nekoj specijalizovanoj ustanovi.Prema rečima komšija, Stojan Đ. je pre nekoliko godina ostao bez posla, pa su svi živeli od skromne penzije njegove supruge, ali često su se žalili da više ne mogu da plate lekove i sve ostale potrebe za svoju ćerku.

http://www.youtube.com/watch?v=p8UlJum0r0o

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja