Zaplenjena droga vredna 70.000 evra
Foto: Rojters

Presečen narko lanac

Zaplenjena droga vredna 70.000 evra

Crna Hronika -
Bilo 7,3 kilograma spida, 115 grama skanka i više od 200 tableta ekstazija

KRAGUJEVAC - Kragujevačka kriminalistička policija u saradnji sa Upravom kriminalističke policija MUP Srbije presekla je još jedan lanac dopremanja opojnih droga i zaplenila veću količinu narkotika čija se vrednost procenjuje na oko 70.000 evra.

Zaplenjeno je nešto više od 7,3 kilograma spida, 115 grama skanka i više od 200 tableta ekstazija, saopštila je danas policijska uprava u Kragujevcu.Zbog sumnje da su trgovali drogom uhapšeni su Bojan M. (27) i Dragan K. (28) iz Beograda, kao i Bojan M. (29) iz Rače,i oni će po isteku mere policijskog zadržavanja u trajanju do 48 sati biti privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Kragujevcu uz krivičnu prijavu.

Kako je navedeno u saopštenju, osnovano se sumnja da je Dragan K. u ovoj godini Bojanu M. iz Rače prodao 300 grama "spida" za 1.050 evra, koji je potom preprodavao uživaocima u šumadijskim opštinama.

Kragujevačka kriminalistička policija je, dodaje se u saopštenju, u iznajmljenom stanu Bojana M. iz Beograda pronašla 7.331 gram spida, 217 tableta ekstazi, dve digitalne vagice i pištolj koji je posedovao bez odobrenja, zbog čega će protiv njega biti podneta i krivična prijava za nedozvoljeno posedovanje oružja.Kod Bojana M. iz Beograda i Bojana M. iz Rače pronađeno je i 115 grama skanka razgramiranog u kesicama i pripremljenog za prodaju. Takođe, kod Bojana M. iz rače pronađeno je i 77,62 grama spida, navedeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track