OTAC UBICE IZ JABUKOVCA ZA KURIR: Sin mi je na posmatranju, zločin nije mogao da počini sam
Foto: Ana Paunković

MASAKR

OTAC UBICE IZ JABUKOVCA ZA KURIR: Sin mi je na posmatranju, zločin nije mogao da počini sam

Crna Hronika -

Slaviša Pernić kaže da svog sina, osumnjičenog za četvorostruko ubistvo, nije video nekoliko nedelja

Davor Pernić (35) iz Jabukovca, koji je osumnjičen da je 7. avgusta ubio Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričinu Draganu Jozeljić (53), prebačen je pre nekoliko nedelja iz pritvora u Negotinu u zatvorsku bolnicu u Beogradu, gde treba da se obavi njegovo neuropsihijatrijsko veštačenje i utvrdi da li je uračunljiv.

Njegov otac Slaviša rekao je za Kurir da nema nikakve informacije o sinu otkad je na ispitivanju.

- Davor je u Beogradu poslednjih mesec dana i od tada ga nisam video. Ne znam ni da li mogu da ga posetim. Ne znam šta se dešava sa njim, ni dokle su došli sa istragom - rekao je za naš list otac osumnjičenog za četvorostruko ubistvo u Jabukovcu i dodao da će se konsultovati sa advokatom koga su angažovali kako i kada da poseti sina.

Žrtve... Ubijeni Jabukovčani
Žrtve... Ubijeni Jabukovčanifoto: Privatna Arhiva

Slaviša Pernić objašnjava da ništa novo ne zna vezano za slučaj, ali i dalje veruje da Davor nije mogao da počini ubistva. - Ako se dokaže da jeste, ja sam siguran da sve to sam nije mogao da izvede - kazao je stariji Pernić.

Kako smo ranije pisali, Davor Pernić je nakon hapšenja, koje je usledilo nakon dve nedelje od ubistva, u policiji priznao da je on počinio jeziva ubistva i ispričao kako je sam izvršio zločin.

foto: Privatna Arhiva

Međutim, nakon nekog vremena provedenog u zatvoru promenio je iskaz i kao saučesnicu označio Maju Bađikić, suprugu svog školskog druga, s kojom je navodno bio u ljubavnoj aferi. Ubrzo nakon toga, ona je uhapšena. - Pravu istinu nisam rekao ranije jer sam Maji obećao da ću svu krivicu da prihvatim na sebe u slučaju da budem otkriven, a ona mi je zauzvrat obećala da će zauvek biti u vezi sa mnom. S obzirom na to da su moji brat i majka pokušavali da stupe u kontakt s njom, ali uzalud, shvatio sam da me je prevarila kako bi sebe zaštitila - rekao je tada tokom saslušanja Pernić.

Kurir.rs/ J.R. Foto: Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track