Najnovije vesti

UŽAS! TREĆI LEŠ DANAS NAĐEN U BEOGRADU: Muškarac nađen mrtav u autobusu na Karaburmi
Foto: Zorana Jevtić

telo našlo osoblje zaduženo za održavanje

UŽAS! TREĆI LEŠ DANAS NAĐEN U BEOGRADU: Muškarac nađen mrtav u autobusu na Karaburmi

Crna Hronika

Posle dva leša nađena danas u Beogradu, pronađeno je i telo muškarca starog oko 40 godina u autobusu na Karaburmi.

Telo nesrećnog čoveka nađeno je oko 17 časova u parkiranom vozilu u graži GSP-a. Prema jednoj verziji majstori su došli da poprave kvar na autobusu na liniji 95 koji se nalazio u garaži na Karaburmi i zatekli između dva sedišta našli telo muškarca. Pretpostavlja se da je on putnik koji je, kada mu je pozlilo, pao između sedišta što niko nije video dok autobus nije došao do garaže. 

Prema drugoj verziji se pretpostavlja da je preminuli muškarac vozač, koji je otišao da odveze autobus i preda smenu, ali mu je tada pozlilo i preminuo je. 

Policija će detaljnom istragom utvrditi identitet muškarca, kao i sve tačne detalje ove tragedije.

Podsetimo, ranije danas u Ubskoj ulici u Beogradu, na kilometar od glavnog puta, u šumi, u podnožju litice nađeno je telo muškarca oko 60 godina. Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt. Telo je prosleđeno na obdukciju. Na telu, kako saznajemo, nema vidljivih povreda koje bi ukazale na to da je napadnut.

Par sati kasnije u beogradskom naselju Košutnjak nađen je leš u fazio raspadanja kod poznatog restorana, a u pitanju je osoba koja se obesila. Kako se saznaje, leš je još visio na na drvetu. Identitet i pol je još nije moguće utvrditi zbog faze u kojoj se telo nalazi.

(Kurir.rs/ FOTO: Zorana Jevtić/Ilustracija)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...