SLUČAJ ELITNE PROSTITUCIJE: Počinje suđenje estradnom makrou Mihailu Maksimoviću
U pritvoru... Mihailo Maksimović, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

POSTUPAK

SLUČAJ ELITNE PROSTITUCIJE: Počinje suđenje estradnom makrou Mihailu Maksimoviću

Crna Hronika -

Estradni makro i njegov brat optuženi su da su posredovali u prostituciji u slučaju S. S., dok se Maksimoviću stavlja na teret i trgovina ljudima koju je izvršio na štetu D. B. i M. G., kod kojih je takođe posredovao u prostituciji

Početak suđenja Mihailu Maksimoviću i njegovom bratu Dušanu Milenkoviću, koji su optuženi za podvođenje devojaka i posredovanje u takozvanoj elitnoj prostituciji, zakazan je za 26. februar 2020. godine, potvrđeno je juče iz Višeg suda u Beogradu.

Maksimović i Milenković nalaze se u pritvoru od februara prošle godine kada su uhapšeni.

- Optužnicom Višeg javnog tužilaštva Maksimović se tereti za trgovinu ljudima i posredovanje u prostituciji, dok se njegovom bratu na teret stavlja samo posredovanje.

Naime, estradni makro i njegov brat optuženi su da su posredovali u prostituciji u slučaju S. S., dok se Maksimoviću stavlja na teret i trgovina ljudima koju je izvršio na štetu D. B. i M. G., kod kojih je takođe posredovao u prostituciji - kazao je izvor.

Podsetimo, u Maksimovićevom katalogu navodno su se nalazile i poznate starlete i rijaliti učenice Sanja Stanković, Božana Vujović i Mimi Oro.

Kurir.rs/ Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track