DRAMA! MONIKA KARIMANOVIĆ (12) JOŠ NIJE PRONAĐENA: Policija našla ranac nestale devojčice, u potrazi i helikopter
Foto: Facebook Printscreen

Steže se obruč

DRAMA! MONIKA KARIMANOVIĆ (12) JOŠ NIJE PRONAĐENA: Policija našla ranac nestale devojčice, u potrazi i helikopter

Crna Hronika -

Stric učenice, kojoj se svaki trag izgubio u petak, kaže da se nada da će im se ona uskoro vratiti živa i zdrava

Potraga za Monikom Karimanović (12) iz Suvog Dola kod Niša, koja je pre šest dana nestala na putu do škole, intenzivirana je, a policija je juče helikopterom pretraživala teren kod niškog sela Malča, gde je pronađen ranac.

Kako kaže naš izvor, postoji mogućnost da pronađeni ranac pripada nestaloj Moniki. - Školska torba, kao i kaiš, kašičica i jakna bili su u zemunici kod sela Malča.

Veliki broj pripadnika policije, među kojima je i Žandarmerija, pretražuje brda, doline, šume, ali i napuštene kuće u okolini niškog sela. U potrazi učestvuju i rođaci i komšije nestale devojčice - kaže naš izvor i dodaje da se svi nadaju da će Moniku uskoro pronaći živu i zdravu. - Ranac je bio suv, pa pretpostavljamo da je devojčica živa!

Ovo je prvi trag posle pet dana potrage. Traga se za određenim osumnjičenim, a u pretragu se uključuju i specijalci za noćno pretraživanje, tako da će potraga za Monikom biti danonoćna. Nadležni ne žele ništa da prepuste slučaju - rekao je izvor.

Podsetimo, Monika Karimanović nestala je u petak oko 7.30 časova na putu do škole, a poslednji put je viđena u naselju Brzi brod, udaljenom oko kilometar od njene kuće. Njena porodica veruje da je devojčica oteta i prodata u belo roblje.

Aleksandar Osmanović, Monikin stric, potvrdio je juče za Kurir da je policija pronašla devojčicin ranac.

- Steže se obruč oko otmičara i nadam se da je ona živa i zdrava. Pored mene je čovek koji je prijavio policiji da je našao ranac. Verujemo da je ona tu negde u rejonu sela Malča i nadamo se da će nam se što pre vratiti - rekao je Osmanović.

Svi se uključiliI

DIJASPORA TRAGA ZA MONIKOM

Potraga za Monikom ujedinila je Srbiju, ali i dijasporu. Romski mediji koji emituju program u Nemačkoj objavili su apel s Monikinom slikom, kako bi se ona što pre pronašla. Podsetimo, u potragu za Karimanovićevom uključio se i Interpol.

Kurir.rs/ M. S. - B. T. Foto: Facebook Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja