Najnovije vesti

BRUTALNO UBIO SUPRUGU BILJANU PRED DECOM, ROBIJA 12,5 GODINA: Apelacioni sud potvrdio presudu Siniši iz Pančeva
Foto: Printscreen Facebook/Siniša Radovančev

odbijene sve žalbe kao neosnovane

BRUTALNO UBIO SUPRUGU BILJANU PRED DECOM, ROBIJA 12,5 GODINA: Apelacioni sud potvrdio presudu Siniši iz Pančeva

Crna Hronika

Apelacioni sud u Beogradu doneo je presudu kojom je odbio kao neosnovane sve žalbe i potvrdio prvostepenu presudu Siniši Radovančevu za ubistvo nevečane supruge B. M.

Time je potvrdio i kaznu od 12,5 godina zatvora, koja je jedinstvena jer je u nju uračunata i ranije Radovančevu izrečena kazna zatvora u trajanju od osam meseci zatvora. Presuda je objavljena 1. novembra prošle godine, a oštećene su radi ostvarivanja svojih imovinsko-pravnih zahteva upućene na parnicu.

Kako se navodi u objavi na sajtu Apelacionog suda, Siniša Radovančev je oglašen krivim što je 21. novembra 2017. godine, u Pančevu, smanjenih, ali ne u bitnoj meri, sposobnosti da shvati značaj svojih dela i da upravlja svojim postupcima, usled odlika svoje ličnosti, običnog pijanstva lakog stepena sa 1,04 promila alkohola u krvi, te negativnih afekata besa i srdžbe proizašlih iz konfliktne situacije vezane za međusobnu interpersonalnu problematiku, problema sa partnerkom, lišio života svoju vanbračnu suprugu, B. M.

foto: Printscreen Facebook/Siniša Radovančev

Kako je objavljeno, do ubistva je došlo u iznajmljenom stanu u naselju Sodara u kojem su zajedno živeli.

Zločin se desio dok su u drugoj sobi bile njihova ćerka Anja od svega 20 dana i ćerka ubijene (12) iz prvog braka, koja je zgrabila dete i pobegla od monstruma.

Siniša je pretio B.M. da će je zaklati, nakon tih pretnji ćerka iz prvog braka oštećene ušla je u kuhinju i pitala koga će zaklati, a on je naredio da izađe da ne bi zaklao prvo nju, što je dete i učinilo. Nakon toga je kuhinjskim nožem zadao oštećenoj jedan ubod u predelu grudnog koša nanevši joj smrtonosne povrede od kojih je na licu mesta nastupila smrt.

Dok je trajalo suđenje, starija devojčica, svedok ubistva, pozivana je na svedočenje.

- Devojčica je pozvana da svedoči. Međutim, čim je u hodniku ugledala očuha Sinišu, počela je da vrišti. Teško je podnela kada je videla optuženog za ubistvo svoje majke - navodi izvor iz suda i dodaje da se teško borila sa tragedijom čiji je bila svedok.

(Kurir.rs/Telegraf/ FOTO: Printscreen/Facebook)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...