DEVOJČICA IZ PANČEVA PROLAZI KROZ PAKAO: Pred njenim očima očuh joj ubio majku Biljanu, otac odbio da je uzme, a onda ju je zadesila još JEDNA TRAGEDIJA!
Foto: Privatna Arhiva, Profimedia

užas

DEVOJČICA IZ PANČEVA PROLAZI KROZ PAKAO: Pred njenim očima očuh joj ubio majku Biljanu, otac odbio da je uzme, a onda ju je zadesila još JEDNA TRAGEDIJA!

Crna Hronika -

PANČEVO - Ćerka brutalno ubijene Biljane Mijatović (30) iz Pančeva nalazi se u hraniteljskoj porodici, jer je njen otac Nenad Zlatanović (39) odbio da brine o njoj neposredno posle zločina, a pre nekoliko dana digao je ruku na sebe i obesio se!

Biljanu Mijatović iz Pančeva usmrtio je njen nevenčani suprug Siniša Radovančev na njen 30. rođendan, 21. novembra 2017, u naselju Sodara u Pančevu. Posle rođendanskog ručka, izbila je svađa oko novca, a Siniša je zgrabio nož i ubo je u srce, kad mu je rekla: „Pi*ko jedna nesposobna! Ni dete nije tvoje, go*no matoro! Mrzim te, ne mogu očima da te vidim!“

foto: Privatna Arhiva

Zločin se dogodio dvadesetak dana nakon što su Biljana i Siniša dobili ćerku Anju, a Biljana je pored bebe imala i ćerku iz prvog braka.

U „Pančevcu“ se oprostili od Nenada

U gradskom listu „Pančevac“ objavljene su Nenadove čitulje, u kojima su se od njega oprostili porodica, ali i njegovi školski drugovi, prijatelji i rođaci. Porodica mu je u čitulji uputila poslednji pozdrav i oprostila se od njega.

Posle ubistva, obe devojčice smeštene su u hraniteljsku porodicu, a Biljanin prvi muž, navodno, nije ni pokušavao da preuzme starateljstvo nad zajedničkim detetom. Posle svega 10 meseci, Mariju je dočekala nova trauma - ubio joj se otac!

"Bukvalno niko nije hteo tu decu, što je baš tužno! Pored dede s majčine strane i donedavno živog oca, devojčica je zajedno sa svojom polusestrom, koju je posle zločina uzela u naručje i iznela je iz zgrade, sada u hraniteljskoj porodici. Otac nije ni podneo zahtev za preuzimanje starateljstva. Deset meseci kasnije dogodila se nova tragedija. Njen otac se obesio 22. septembra u Pančevu gde je i živeo. Žalosno je što je u roku od godinu dana izgubila majku, koju je očuh ubio maltene pred njenim očima, a sada i oca", kaže njegov poznanik, koji je insistirao na anonimnosti.

foto: Facebook

Siniša Radovančev je na pretresu u Višem sudu u Pančevu tvrdio da je Biljanina ćerka iz prvog braka preživela traumu, tvrdeći da je od majke dobijala batine „zbog gluposti“.

"Biljaninu ćerku sam gledao kao svoje dete i nastojao sam da je materijalno obezbedim. Od Biljane je dobijala batine zbog gluposti. Meni je Biljana razbila laptop, a kada sam kupio drugi, pred samu tragediju, i taj je pokušala da da razbije. Kada sam se sagao da spasem laptop, išutirala je i mene i računar. Njena ćerka je tada uskočila i kroz plač ju je molila da prestane. Maltretirala je dete, govoreći joj „da će je poslati u dom i da će biti ku*va“. Jednom je mnogo istukla, a devojčica je jecala, ponavljajući: „Idem u dom!“ Bila je bukvalno na ivici nervnog sloma", ispričao je Siniša Radovančev.

(Kurir.rs/Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track