Najnovije vesti

MARINA MENJALA RADNO MESTO DA SE SKLONI OD ŽANDARMA PAVLA: Prijatelji se opraštaju od vaspitačice koju je razneo žandarm
Foto: Zorana Jevtić, Kurir Printscreen

tuga u kući u novoj pazovi

MARINA MENJALA RADNO MESTO DA SE SKLONI OD ŽANDARMA PAVLA: Prijatelji se opraštaju od vaspitačice koju je razneo žandarm

Crna Hronika

Dan posle tragedije koja se desila na Vojnom putu blizu aerodroma Batajnica, kada je Pavle R. ručnom bombom razneo sebe i Marinu P., ispred porodičog doma nesrećne devojke u Novoj Pazovi okupio se veliki broj prijatelja i rodbine kako bi izjavili saušešće.

foto: Zorana Jevtić

Porodica i prijatelji čekaju da se dopremi kovčeg sa telom nesrećne devojke. 

Kako se nezvanično saznaje od poznanika Marine Petković, ona je nekoliko godina radila u obdaništu u Staroj Pazovi, gde je navodno upoznala Pavla, čija decu su pohađala ovu predškolsku ustanovu. Prema njihovim rečima, po decu su dolazili i otac i majka, kad je ko mogao od obaveza. Posle dugogodišnjeg rada u obdaništu u Staroj Pazovi, u septembru 2019. godine Marina iznenada napušta taj vrtić i prebacuje se da radi u rodnom mestu.

Nezvanično, tamo se zaposlila u lokalnom vrtiću, u kom se zadržala četiri meseca. Kako sumnjaju njeni poznanici, ona se iz Stare Pazove sklonila da se ne bi više viđala sa Pavlom, kada on dovede decu u vrtić. Pre manje od mesec dana Marina je ponovo promenila radno mesto i prešla u vrtić u blizini porodične kuće.

foto: Zorana Jevtić

Roditelji dece kojima je Petkovićeva bila vaspitačica ističu da je svoj posao obavljala maksimalno korektno, i niko nije imao pritužbi na njen rad. Kako oni kažu, u vrtićima u kojima je radila nikada je nisu videli u Pavlovom društvu.

Navodno, Marina je dugogodišnjeg dečka ostavila zbog Pavla, ali on nije hteo da se razvede od žene zbog nje. On je kobnog dana nesrećnu devojku odveo na stari Vojni put gde slabo ko zalazi i u naletu rastrojstva aktivirao ručnu bombu i oboje ih usmrtio.

(Kurir.rs/Novosti, Lj. D. T./Š. M/ FOTO: Zorana Jevtić)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...