ORGANIZOVANA KRIMI GRUPA PLJAČKA POŠTE U NEGOTINSKIM I ZAJEČARSKIM SELIMA: Dosad odneli nekoliko desetina miliona dinara
Foto: Shutterstock/Ilustracija

intenzivna istraga je u toku

ORGANIZOVANA KRIMI GRUPA PLJAČKA POŠTE U NEGOTINSKIM I ZAJEČARSKIM SELIMA: Dosad odneli nekoliko desetina miliona dinara

Crna Hronika -

Nepoznata grupa lopova obila je juče poštu u negotinskom selu Dušanovac.

- Još se ne zna koliko je novca odneto. Ista kriminalna grupa, sudeći po načinu rada, pre oko mesec dana je obila i poštu u selu Trnjane, koja se nalazi između Negotina i Zaječara. U poslednjih nekoliko meseci obijeno je desetak pošta u selima Zaječarskog i Borskog okruga, a lopovi su ukrali nekoliko desetina miliona dinara - saznajemo nezvanično od nadležnih.

Poslednjih nekoliko meseci policija Timočke krajine traga za dobro organizovanom grupom lopova, obijačima seoskih pošti. Njihov rad je prepoznatljiv.

- Oni sačekaju duboku noć, kada meštani sela uveliko spavaju, i onda kreću u akciju. Rešetke na pošti razvaljuju najverovatnije pajserima, provaljuju vrata, ulaze u poštu i odnose novac. U toku je intenzivna istraga - nezvanično saznajemo od nadležnih.

Nadležni u JP "Pošta Srbije" nisu želeli da daju izjavu vezanu za ove slučajeve.

(Kurir.rs, S. Božinović/ FOTO: Shutterstock/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track