DEVOJKA SA SNIMKA OSTAJE MISTERIJA: Novopazarki našli nož i elektošoker, pa je povezali sa slučajem sa parkinga
Foto: Twitter printscreen

podigla prašinu

DEVOJKA SA SNIMKA OSTAJE MISTERIJA: Novopazarki našli nož i elektošoker, pa je povezali sa slučajem sa parkinga

Crna Hronika -

U utorak, 21. januara u novopazarskom naselju Lug, prilikom policijske kontrole kod novopazarke B.K. pronađen je nož i elektrošoker.

Policiji su građani tog jutra dojavili da se nepoznata ženska osoba nalazi ispred zgrade. Čudno im je, kako su rekli, bilo što je zvonila na više interfona kako bi ušla u zgradu.

“Patrola policije koja je postupila po prijavi građana legitimisala je lice sa inicijalima B.K. i prilikom pregleda u kesi pronašla nož i elektrošoker” – rekao nam je dobro obavešten izvor.

Naime, petnaestog decembra 2019. godine javnost u Novom Pazaru uznemirio je snimak nepoznate ženske osobe kako obilazi parkirana vozila i pali vatru u blizini istih. Tom prilikom, ona ostavlja kofer nepoznate sadržine i napušta zgradu.

“Došlo je do velikog nesporazuma. Ne znam ko je žena sa snimka niti imam bilo kakve veze sa tim” – rekla je za indeksonline.rs B.K. iz Novog Pazara, koja je pomenutog dana dala izjavu u prostorijama PU Novi Pazar.

Prema našim saznanjima, slučaj iz decembra nije prijavljen PU Novi Pazar, i policija ni na koji način nije mogla da poveže ta dva događaja.

“U prostorijama PU Novi Pazar sam objasnila o čemu se radi, nakon čega sam puštena. Da se radi o nesporazumu i predmetima koji nisu moje vlasništvo potvrdila je i moja prijateljica N.T. u pisanoj izjavi” – ispričala nam je B.K.

Kako nam je rekao dobro obavešten izvor iz PU Novi Pazar, protiv B.K. nije podneta prijava.

Kurir.rs/indeksonline

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track