GODIŠNJICA SABRAĆAJNE NESREĆE NA DEDINJU: Dea Đurđević: Hvala svima, bez vas ne bih bila živa!
Foto: Instagram

SEĆANJE

GODIŠNJICA SABRAĆAJNE NESREĆE NA DEDINJU: Dea Đurđević: Hvala svima, bez vas ne bih bila živa!

Crna Hronika -

Voditeljka Dea Đurđević pre godinu dana doživela je tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je umalo ostala bez ruke, a juče se tim povodom oglasila i na Instagramu, gde se zahvalila svima koji su joj pomogli i bodrili je.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Nemanja Nikolić

- Pre godinu dana počela je moja najveća životna bitka. Kad sam se probudila iz anestezije, shvatila sam da sam u ringu i da sam dobila tek prvu rundu. Da imam ruku kojom ću da se borim, pomogao je dr Marko Bumbaširević sa svojim timom, a da bi mi kucalo srce, funkcionisala pluća, oporavila se kičma, karlica, počele da se pomeraju noge, pomogli su doktori s VMA, načelnik Miroslav Vukosavljević, Ivo Udovičić, Neša Stepić, Boban Đorđević, Miomir Šarac, moja divna Mara - napisala je voditeljka i zahvalila se sestrama i tehničarima s VMA:

- Moji treneri, moja majka, moj Mlađica i moja baka su mi ulivali mnogo snage i davali savete za dalju borbu. A najveća podrška su mi bili moji prijatelji, moj Pink na čelu sa Željkom, Milicom i Goranom Gmitrićem. Hvala vam na tome, bez vas ne bih bila živa.

(Kurir.rs / J. I. / Foto:Instagram)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja