OČAJNA PORODICA UBIJENOG STEFANA FILIĆA (19): Ovakav zločin se ne sme ponoviti!
Foto: Privatna Arhiva

PROTEST

OČAJNA PORODICA UBIJENOG STEFANA FILIĆA (19): Ovakav zločin se ne sme ponoviti!

Crna Hronika -

Mladić je brutalno pretučen dok je branio mlađeg brata od nasilnika, koji su ga napali bez povoda. On je u besvesnom stanju prebačen u beogradski Urgentni centar, a preminuo je dan kasnije

Porodica ubijenog Stefana Filića (19) iz Starog Sela kod Velike Plane, kao i njegovi prijatelji i meštani danas su mirno prošetali centrom Velike Plane i posetili mesto na kom je Stefan brutalno ubijen prošle subote.

Podsetimo, mladić je brutalno pretučen dok je branio mlađeg brata od nasilnika, koji su ga napali bez povoda. On je u besvesnom stanju prebačen u beogradski Urgentni centar, a preminuo je dan kasnije.

Za zločin su osumnjičeni Mitar P. (20) i Nikola B. (20), odranije poznati policiji.

- Pozivamo vas da se u nedelju okupimo na mestu zločina i da mirnom šetnjom kažemo - da se ovakav zločin nikad više ne ponovi! Naš bol i tuga su večni, dete nam niko više ne može vratiti, ali isto tako nijedno više ne sme stradati!

Verujemo da ćemo ovom šetnjom, prvom u nizu, pokazati snagu roditeljstva i ljudskosti i institucijama poslati poruku da ovakvi zločinci moraju biti najstrože kažnjeni. Ovo je borba svih nas za sigurnost naše dece - navodi se u pozivu porodice Filić, koja je istakla da je reč o mirnoj šetnji, bez poziva na linč.

(Kurir.rs / J. I. / Foto: Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja