ŠEST OSOBA POVREĐENO U CENTRU BEOGRADA: Udario trolejbus i tojotu pa pobegao taksijem
Foto: Printsscreen RTS

UDES

ŠEST OSOBA POVREĐENO U CENTRU BEOGRADA: Udario trolejbus i tojotu pa pobegao taksijem

Crna Hronika -

Oče­vi­ci ka­žu da su pu­t­ni­ci iz „re­noa“ pri­ča­li na en­gle­skom

Še­st oso­ba po­vre­đe­no je ju­če oko 18 sa­ti u su­da­ru tri vo­zi­la na uglu Ta­ko­v­ske i Sve­to­go­r­ske uli­ce u cen­tru Beo­gra­da.

Ka­ko sa­zna­je­mo, ne­sre­ća se do­go­di­la kad je „re­no me­gan“ na­j­pre uda­rio u tro­le­j­bus na li­ni­ji 41, a po­tom i u „to­jo­tu“.

- U au­tu sam bio sa že­nom, će­r­kom i unu­kom od 14 me­se­ci. „Me­gan“ je u pu­noj br­zi­ni po­šao da obi­đe ko­lo­nu, a on­da se si­lo­vi­to za­ku­cao u nas. Tre­nu­tak ka­sni­je vi­deo sam ka­ko vo­zač i dvo­je pu­t­ni­ka iz „re­noa“ istr­ča­va­ju, ula­ze u ta­k­si i be­že - pri­ča vo­zač „to­jo­te“ i do­da­je da su nje­go­va su­pru­ga, će­r­ka i unu­ka pre­ve­ze­ne u Ur­gen­t­ni cen­tar.

On ka­že da je vo­zač „re­noa“ po­ku­šao da pre­ko te­ško po­vre­đe­nog pu­t­ni­ka iza­đe iz vo­zi­la.

- De­vo­j­ka u tim ko­li­ma je bi­la kr­va­va, a mu­ška­rac je, do­slov­no, po­ku­šao da pre­ko nje iza­đe iz au­ta. Dok sam se okre­nuo da se uve­rim da je mo­ja po­ro­di­ca do­bro, oni su već se­li u ta­k­si i po­be­gli - do­da­je naš sa­go­vor­nik.

Oče­vi­ci ka­žu da su pu­t­ni­ci iz „re­noa“ pri­ča­li na en­gle­skom.

- Vi­še pu­ta su izgo­vo­ri­li „mi­ster, mi­ster“, pa su, ve­ro­vat­no, stra­n­ci. Od si­li­ne uda­r­ca ispao im je mo­tor, a pred­nji deo tro­le­j­bu­sa je to­li­ko ošte­ćen da su ga je­dva ote­ra­li sa me­sta ne­sre­će - ka­že oče­vi­dac.

Ka­ko sa­zna­je­mo, u tro­le­j­bu­su ni­je bi­lo po­vre­đe­nih, a u Ur­gen­t­nom cen­tru nam je re­če­no da je na di­ja­g­nos­ti­ku u ovu zdra­v­stve­nu usta­no­vu pri­mlje­no še­st oso­ba, sre­ćom, sa la­k­šim po­vre­da­ma.

(Kurir.rs / D. S. / Foto: Printskrin RTS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track