KOMŠIJE NASTRADALOG VOZAČA AUTOBUSA U ŠOKU: Bojan (31) je izgubio život zarađujući za hleb
Foto: Facebook / Goran Vesić, Facebook

TUGA

KOMŠIJE NASTRADALOG VOZAČA AUTOBUSA U ŠOKU: Bojan (31) je izgubio život zarađujući za hleb

Crna Hronika -

Zemun Prijatelji i porodica vozača autobusa koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći kažu da je bio sportista i pristojan momak

Teško je prihvatiti život kakav jeste, naročito kad je gorak. Bojanova porodica sada je prinuđena da prihvati da njega više nema, da su ostali sami. A kakav je samo mladić bio...

Ovo za Kurir kaže komšija Bojana Peraća (31), vozača autobusa GSP koji je u sredu ujutro, nedaleko od svoje kuće u Zemunu, poginuo u saobraćajnoj nesreći koju je izazvao Adam R. (22), vozač „pežoa“.

- Da nije bio sportista, dobar i pristojan momak, verovatno bi duže živeo. Dobre duše, po nekom zlom pravilu, uvek odlaze prve. Zaposlio se da zaradi za hleb, a poginuo je pred kućom, gotovo na pragu, i to zbog nemarnog deteta - kaže komšija.

On dodaje da je najteže Bojanovoj majci.

- Nijedna majka ne bi trebalo da nadživi svoje dete. Skrhana bolom, počela je, kako sam čuo, da uzima lekove za smirenje, a odmah posle tragedije došao je i njen muž iz Austrije da sahrani sina - priča komšija i dodaje da u kraju niko ništa ne zna o mladiću koji je izazvao tragediju.

Podsetimo, nesreća se dogodila oko četiri sata ujutro, kad se vozač „pežoa“ nije zaustavio na crveno svetlo na raskrsnici. On se najpre zakucao u autobus na liniji 45, koji se potom odbio i udario u autobus na liniji 15, kojim je upravljao Perać. Povređeni su i vozač autobusa 45 Dragomir Ž. (52), putnica iz njegovog vozila i vozač „pežoa“.

Komšije kažu da je povređeni vozač obučavao poginulog mladića za vožnju autobusa.

Osumnjičeni Adam R. saslušan je juče u tužilaštvu, ali kako saznajemo rekao je da zbog psihofizičkog stanja u kome se nalazi ne može da iznese odbranu. Tužilaštvo je predložilo da mu se odredi pritvor.

Drugovi slomljeni ZAPALILI SVEĆE NA MESTU NESREĆE

Drugovi nastradalog Bojana Peraća obišli su juče mesto nesreće kako bi se, na svoj način, oprostili od prijatelja. Prislonili su dve sveće na kamenu česmu, a na zemlju pored nje spustili limenku soka i dve cigarete, koje su, kad je novinar Kurira pristigao, još uvek gorele.

(Kurir.rs / D. S. / Foto:Facebook / Goran Vesić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track