TROSTRUKI UBICA PRESUDIO SEBI U ZATVORU! Janković ubio ženu, tasta i taštu pa izvršio SAMOUBISTVO!
Foto: Slađana Stojanović

Kurir saznaje

TROSTRUKI UBICA PRESUDIO SEBI U ZATVORU! Janković ubio ženu, tasta i taštu pa izvršio SAMOUBISTVO!

Crna Hronika -

Goran Janković (37) koji je bio u zatvoru zbog ubistva žene, tasta i tašte izvršio je samoubistvo u Okružnom zatvoru u Novom Sadu, saznaje Kurir.

NOVI SAD - Trostruki ubica Goran Janković (37) iz Novog Sada, izvršio je samoubistvo u novosadskom zatvoru na Klisi.

Podsetimo, Janković je u maju prošle godine, macolom ubio ženu Mirjanu (32), taštu Nadu (57).i tasta Branislava (57) Pajića, a da tragedija bude veća, stravičan zločin gledali su Goranovi i Mirjanini sinovi, a stariji dečak (10) uspeo je nekako da se dokopa telefona i pozove svog ujaka u pomoć. Nažalost, bilo je prekasno.

Janković se nakon zločina skrivao tri dana, na jednom brodu ma Ribarcu, na Dunavu. Kako je tada rekao policiji, razlog što je počinio krvnički pir je to što ga je supruga iznervirala kada ga je prijavila za nasilje.

- Nisam nikako mogao da se pomirim s tim, pa sam počeo i da pijem. Noć pre zločina proveo sam u kafani. Kući sam se vratio oko četiri sata ujutru, a probudio sam se oko pola šest. Nešto mi je kvrcnulo u glavi i rešio sam da odem kod žene u nameri da joj se osvetim. Tasta i taštu ubio sam macolom, a ženu sam prvo pretukao i davio.Sav bes sam iskalo na nju - navodno je rekao tada prilikom hapšenja monsturm.

foto: Slađana Stojanović
foto: Kurir

Za mesec dana trebalo suđenje da počne

Da podsetimo, 3.februara održano je pripremno ročište za glavni pretres, na kojem je Janković prihvatio na sebe izvršenje krivičnog dela koje mi se stavlja optužnicom, a glavni pretres je bio zakazan za mesec dana, odnosno 25.marta ove godine. S. S.Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track