UHAPŠENA TROJICA MLADIĆA: Dužniku tražili 12 puta više novca! Dugovao 100 evra, zahtevali 1.200!
Foto: Shutterstock

Iznuda

UHAPŠENA TROJICA MLADIĆA: Dužniku tražili 12 puta više novca! Dugovao 100 evra, zahtevali 1.200!

Crna Hronika -

Mladiću (19) koji im je dugovao 100 € upali u stan, odneli stvari u i zahtevali još para

D. M. (27), S. P. (25) i I. P. (24), svi iz Beograda, uhapšeni su zbog sumnje da su izvršili iznudu.

Policija je brzom intervencijom za dva dana uspela da uhapsi trojicu napadača za koje se sumnja da su od mladića (19) zbog duga od 100 evra upali u njegov stan, oteli mu novac i tehniku i tražili da im za mesec dana obezbedi mnogo veću sumu koju im je navodno dugovao.

- Sumnja se da su uhapšeni mladići pre nekoliko dana upali kod oštećenog muškarca i odneli televizor, tablet, ručni sat, garderobu. I pored toga su mu uzeli 16.000 dinara. Iz stana su izašli uz pretnju da im za mesec dana obezbedi još 1.200 evra kako bi namirili dug. Slučaj je prijavljen policiji, koja je ubrzo uhapsila osumnjičene - objasnio je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

On je dodaje da je pretresom stana osumnjičenog D. M. policija pronašla predmete koji su oduzeti od oštećenog mladića. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pali provalnici iz Resavske

IZ STANA ODNELI 17.635 EVRA

Policija je uhapsila Z. P. (38) i N. P. (48) zbog sumnje da su provalili u jedan stan u Resavskoj ulici, iz kojeg su ukrali oko 17.635 evra, veću količinu markirane garderobe, ručne satove i laptop računare. Pretresom stanova koje su osumnjičeni koristili pronađen je veći deo ukradenih stvari, a u stanu Z. P. i pištolj s municijom. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati.

(Kurir.rs / J. R. / Foto:Shutterstock)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track