MAKROI PODVODILI PREKO OGLASA: Optužni predlozi protiv 22 pripadnika dve kriminalne grupe! Među njima i POLICAJAC
Foto: MUP Srbije

SEKS-MAFIJA: PODIGNUTE OPTUŽNICE

MAKROI PODVODILI PREKO OGLASA: Optužni predlozi protiv 22 pripadnika dve kriminalne grupe! Među njima i POLICAJAC

Crna Hronika -

Policija je prilikom pretresa kod osumnjičenih pronašla sveske u kojima su vodili precizne evidencije o klijentima, prostitutkama koje su za njih radile, kao i zaradama. Grupe su, kako se sumnja, predvodili Darko T. (45), Saša G. (47) i Miroslav T. (45)

Specijalno tužilaštvo podnelo je optužne predloge sudu protiv 22 pripadnika dve kriminalne grupe, koji se sumnjiče za posredovanje u vršenju prostitucije na teritoriji Beograda.

Kako Kurir nezvanično saznaje, neki od osumnjičenih već su priznali krivicu i sklopili sporazume sa tužilaštvom.

- Pripadnici ove dve grupe, među kojima je bio i jedan policajac, uhapšeni su 14. januara ove godine. Na teret im je stavljeno da su od marta prošle godine do hapšenja posredovali u prostituciji tako što su iznajmljivali stanove i organizovali pružanje seksualnih usluga - kaže izvor iz istrage.

Podsetimo, kako je Kurir pisao, policija je prilikom pretresa kod osumnjičenih pronašla sveske u kojima su vodili precizne evidencije o klijentima, prostitutkama koje su za njih radile, kao i zaradama. Grupe su, kako se sumnja, predvodili Darko T. (45), Saša G. (47) i Miroslav T. (45).

- Imali su katalog devojaka koje su nudili preko preporuka, ali i u onlajn oglasima i preko specijalizovanih sajtova. Pronađeno je preko 200 objava u kojima se nude usluge tridesetak devojaka koje su radile za njih - objasnio je naš sagovornik.

(Kurir.rs / J. S. / Foto:MUP Srbije)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track