UŽAS U NIŠU! DEČAK SILOVAO DEČAKA (6): Pozvao ga na kolače, pa ga zlostavljao u šumarku!
Foto: Shutterstock

NEZAPAMĆEN SLUČAJ SEKSUALNOG NAPADA

UŽAS U NIŠU! DEČAK SILOVAO DEČAKA (6): Pozvao ga na kolače, pa ga zlostavljao u šumarku!

Crna Hronika -

Jezivo: Maloletnik (15) uhapšen zbog sumnje da je namamio, pretukao i obljubio dečaka (6), koga poznaje jer žive u istom naselju. Lekarskim pregledom utvrđeno da žrtva ima povrede

Policija je uhapsila maloletnika (15) iz Niša zbog sumnje da je prekjuče silovao svog druga i komšiju od šest godina!

Slučaj jezivog seksualnog zlostavljanja otkriven je kada se šestogodišnjak u četvrtak požalio majci na bolove u predelu anusa.

- Dete je bilo uznemireno i isprepadano. Posle ubeđivanja ispričao je majci šta mu je devet godina stariji komšija uradio. Žena je pozvala Hitnu pomoć i dete je prevezeno u KC, a pregledom je utvrđeno da ima povrede koje bi mogle da nastanu silovanjem. Lekari su obavestili policiju i maloletni silovatelj je uhapšen i saslušan u tužilaštvu - objašnjava sagovornik Kurira.

Sreo ga na ulici

Prema rečima našeg izvora, stariji dečak je tog dana pozvao mlađeg komšiju, koga je sreo na ulici, na pođe s njim na kolače.

- Pošto se njih dvojica dobro poznaju jer žive u komšiluku, mališan je pošao s drugom, verujući da će da odu da kupe slatkiše. Međutim, umesto na kolače, napasnik je odveo dete do obližnjeg igrališta - kaže naš izvor i dodaje:

- Šestogodišnjaku u početku ništa nije bilo čudno, jer se na tom igralištu igraju sva deca iz tog naselja. Dečaci su se neko vreme igrali s drugom decom, a onda je osumnjičeni nagovorio žrtvu da odu do obližnjeg šumarka. Dečak nije hteo da pođe u šumu, a napasnik se tada razbesneo i postao je vrlo agresivan. Naš izvor iz istrage kaže da je petnaestogodišnjak išamarao mlađeg komšiju i da ga je više puta udario po glavi i telu.

- Šestogodišnjak se tada prepao, počeo je da plače i pošao je s drugom. Kad su se izdvojili od druge dece, tako da niko ne može da ih vidi, monstrum je gurnuo žrtvu na zemlju, skinuo mu pantalone i donji veš, a zatim skinuo i sebe i obljubio ga - kaže izvor i dodaje da je osumnjičeni posle iživljavanja pustio dečaka da ide kući.

Istraumiran

- Dete je došlo kući. Istraumirano i preplašeno, nije odmah reklo majci šta se desilo. Kako je vreme prolazilo, dečak je osećao sve jače bolove. Na majčino insistiranje da joj kaže šta ga boli, on joj je ispričao strahotu kroz koju je prošao - kaže naš izvor i dodaje:

- Mališan je dobrog opšteg stanja, ali je jako uznemiren, zbog čega će s njim raditi i psiholog. Trebaće mu podrška da prevaziđe traumu koju je preživeo.

Više tužilaštvo

ODREĐEN PRITVOR

Borislav Radonjić, portparol Višeg javnog tužilaštva iz Niša, rekao je juče „da je tužilaštvo podnelo zahtev za pokretanje pripremnog postupka prema maloletniku zbog postojanja sumnje da je primorao drugog maloletnika na obljubu“. Po predlogu tužilaštva sudija za maloletnike je osumnjičenom odredio pritvor do 30 dana.

SLIČNI SLUČAJEVI

10. maj 2019 - Beograđanin, otac dečaka kog je seksualno zlostavljao maloletnik u parku, sklopio je s tužilaštvom sporazum o priznanju krivice jer je posle saznanja da mu je sin napastvovan u noge ranio roditelje osumnjičenog deteta. Otac je osuđen na godinu dana zatvora.

26. septembar 2018 - D. S. (36) iz okoline Kladova uhapšen je zbog sumnje da je mesecima primoravao na seksualne odnose dvojicu dečaka od devet i 13 godina. On je osuđen na zatvorsku kaznu od 13 i po godina.

13. avgust 2018 - Trinaestogodišnjak iz Pančeva prijavio policiji da ga je poznanik (17) presreo na seoskom putu, skinuo mu šorc i obljubio ga. Osumnjičeni je posle hapšenja sve priznao.

(Kurir.rs / J. Rafailović M. Smiljković / Foto:Shutterstock)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track