POTVRĐENA OPTUŽNICA PROTIV FATALNE PLAVUŠE IZ VRDNIKA: Pomagala ljubavniku da ubije njenog supruga
Foto: Privatna Arhiva

Viši sud

POTVRĐENA OPTUŽNICA PROTIV FATALNE PLAVUŠE IZ VRDNIKA: Pomagala ljubavniku da ubije njenog supruga

Crna Hronika -

Viši sud u Sremskoj Mitrovici potvrdio je optužnicu protiv Danijele Đilasović (43) i Zorana Dimića (52), koji se terete za ubistvo Nemanje Grčića (37), Danijelinog supruga.

Podsetimo, Grčić je ubijen 25. aprila 2019. u vikendici u Vrdniku, gde se nalazio sa suprugom na odmoru. Ubica, za koga se ispostavilo da je Dimić, po dogovoru sa Đilasovićevom došao je do apartmana, a ona je navodno ostavila odškrinuta vrata.

- Optužnicom se Dimić tereti da je ubio Grčića, a Đilasovićeva da mu je pomogla u zločinu - kazao je izvor:

- Inače, Grčić pre zločina navodno nije bio u zemlji, već se krio u inostranstvu jer je sumnjao da ga juri jedna kriminalna grupa. Međutim, na suprugino uveravanje da je bezbedan odlučio je da dođe u Vrdnik. Navodno, ona je sa Dimićem bila u emotivnoj vezi i dogovorili su se da on dođe. Dok je Nemanja ležao na krevetu, napadač je ušao, počeli su da se tuku, pa ga je upucao - podsetio je izvor.

Nakon ubistva Đilasovićeva je privedena na saslušanje jer je bila svedok zločina.

- Inspektori su primetili niz nelogičnosti u njenom iskazu, menjala je izjave i nije mogla da opiše napadača, pa je zadržana, a onda se ispostavilo da je u Grčića pucao Dimić, koga je ona poznavala - kazao je izvor.

Kurir.rs/ J. I. Foto: privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja