NOVI DETALJI JEZIVOG ČEDOMORSTVA KOD BRUSA Imala momka, obećao joj brak, ali je ostavio! Stomak krila da ne pukne bruka
Foto: Dragan Kadić

devojci (21) do mesec dana pritvora

NOVI DETALJI JEZIVOG ČEDOMORSTVA KOD BRUSA Imala momka, obećao joj brak, ali je ostavio! Stomak krila da ne pukne bruka

Crna Hronika -

J. Đ. (21) iz okoline Brusa određen je jednomesečni pritvor zbog sumnje da je posle porođaja usmrtila svoju bebu, koja je nađena na smetlištu, stotinak metara od njene kuće.

Prema rečima izvora upućenog u slučaj, devojka je navodno krila trudnoću zbog sramote.

- Živi u selu sa roditeljima, nije udata. Dobra je i pristojna, jako je i vredna. Čuli smo da je imala nekog momka koji joj je obećao brak, ali ju je ostavio kada je zatrudnela. Priča se da je krila trudnoću, kako ne bi pukla bruka - kažu komšije i dodaju da je J. Đ. sve vreme radila u prodavnici, te da niko ništa nije primetio.

Po selu kruže razne priče o porođaju J. Đ.

- Prema jednoj verziji, porodila se u kući, a prema drugoj, u šumi i navodno joj je pomagala neka starica. Međutim, to je puko nagađanje, jer niko drugi nije priveden - kaže izvor. Inače, da se J. Đ. porodila otikevno je kada je u četvrtak otišla kod lekara zbog krvarenja i bolova.

- Na deponiji je u džaku od praška za veš nađeno mrtvo novorođenče. Ima indicija da je dete rođeno živo. J. Đ. je trenutno u bolnici pod stalnim nadzorom policije, a kada njeno zdravstveno stanje bude dozvolilo, biće saslušana u tužilaštvu - kaže izvor.

(Kurir.rs/ J.Ivić/ Foto: Ilustracija Dragan Kadić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track