UŽAS U BORU: Oteo bivšu devojku, odveo je u šumu i iživljavao se! Kad su je posle 3 dana videli, lekari bili u šoku
Foto: Shutterstock

"SLOMILA MU SRCE"

UŽAS U BORU: Oteo bivšu devojku, odveo je u šumu i iživljavao se! Kad su je posle 3 dana videli, lekari bili u šoku

Crna Hronika -

S.M. (36) je u utorak oteo D.M. (52) iz Bora, a ona se posle tri dana oslobodila i pobegla iz kuće u šumi u kojoj je bila zatočena.

S.M. se na otmicu odlučio zbog, kako je rekao, "slomljenog srca".

S.M. je bio ljut što ga je D.M, sa kojom je bio u intimnoj vezi, ostavila. Sačekao ju je kada je izlazila iz Doma zdravlja u Boru, prislonio joj joj gasni pištolj pod grlo i ugurao u kola, nakon čega ju je odvezao u straćaru usred šume. On je nesrećnu ženu tu, najpre, brutalno isprebijao i naneo joj povrede glave, a imala je i podlive, modrice i otvorene rane po telu.

Nakon brutalnog iživljavanja, S.M. je vezao D.M. i kazao joj da će je ostaviti u oronuloj kući, "sve dok dobro ne razmisli kako se on osećao jer mu je slomila srce". Nakon toga, konopcem je vezao ženu, seo u auto i otišao u svoju kuću, u selu nadomak Žagubice.

Nesrećna žena je naredna tri dana provela vezana na zemljanom podu. Kako saznajemo, dok je pokušavala da se oslobodi veza, ali je u petak uspela da se odveže i pobegne. Besciljno je lutala šumom i samo je pukom srećom došla do magistralnog puta.

Tu su je pokupili radnici koji rade na seči šume, smestili je u kamion i odvezli u bolnicu. Lekari su, kada su videli u kakvom je stanju žena, bili, najblaže rečeno, zaprepašćeni prizorom koji su ugledali.

Žena je od straha je jedva moga da govori. Odmah joj je pružena prva pomoć, nakon čega je S.M. uhapšen zbog krivičnog dela protivpravno lišenje slobode, zlostavljanje i mučenje.

Nezvanično, S.M. je na saslušanju negirao da je počinio to delo, ali su ga dokazi demantovali. Na kraju je, ipak, priznao delo, uz opravdanje da mu je D.M. slomila srce i da je želeo da joj se osveti.

Nesrećna žena je sada stabilno i pod budnim je nadzorom lekara.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track