NOVI DETALJI TRAGEDIJE U ZRENJANINU: Zemlja se obrušila na radnika i zatrpala ga! UHAPŠENO ODGOVORNO LICE
Foto: Profimedia

stradao pred penziju

NOVI DETALJI TRAGEDIJE U ZRENJANINU: Zemlja se obrušila na radnika i zatrpala ga! UHAPŠENO ODGOVORNO LICE

Crna Hronika -

ZRENJANIN - Zrenjaninska policija uhapsila je radnika preduzeća "Vodovod i kanalizacija" J.N. iz tog grada.

Njemu se stavlja na teret da kao odgovorno lice na gradilištu, nije postupao po propisima i tehničkim pravilima o merama zaštite na radu, usled čega je danas nastradao radnik I.L.(59).

I.L. nastradao je danas prilikom izvođenja radova na zameni cevi fekalne kanalizacione mreže u ulici Stevice Jovanovića u zrenjaninskom naselju Mala Amerika.

Kako je saopšteno, J. N. je uhapšen po nalogu Osnovnog javnog tužioca u Zrenjaninu i odredjena u je mera zadržavanja u trajanju do 48 sati. Sumnja se da je izvršio krivično delo teška dela protiv opšte sigurnosti.

Prema nezvaničnim informacijama, L. I. bio je iskusan radnik i dugo godina zaposlen u ovom preduzeću, a u jednom momentu obrušila se na njega zemlja i zatrpala ga. Nesrećni čovek se nalazio se u rupi duboko ispod površine asfalta i kako to njegove kolege kažu, čekao da se postavi oplata, sa strane kako se ne bi dogodilo obrušavanje prilikom postavljanja cevi.

Šta je tačno uzrokovalo tragediji za sada nije zvanično poznato, ali se ovakve nesreće događaju. L. I. je uskoro trebao u penziju.

Kurir.rs/Beta

Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track