ZA 4 MINUTA OSTALA BEZ OBA SINA: Od kilo mesa sam ih očuvala tugo moja! POTRESNA ISPOVEST MAJKE nastradale braće
Foto: Privatna Arhiva

strašna sudbina

ZA 4 MINUTA OSTALA BEZ OBA SINA: Od kilo mesa sam ih očuvala tugo moja! POTRESNA ISPOVEST MAJKE nastradale braće

Crna Hronika -

Kako majka da preboli kad izgubi dva sina, oba svoja deteta?! Ceo život sam se mučila za njih, podigla ih od kile mesa, a izgubila sam ih za samo četiri minuta.

Ovim rečima, promuklim glasom od plakanja, počinje ispovest za Kurir Zorica Petrović, koja je u saobraćajnoj nesreći kod Umke izgubila sinove Aleksandra Penezića (32) i Miloša Petrovića. Slomljena od bola i tuge, nesrećna majka

- Od kilo mesa sam ih očuvala, stavila ih na svoje noge. Za njih sam živela, sad sam i bez njih ostala. Da ne da bog nikome ovakvu sudbinu - jedva izgovara uplakana žena i dodaje:

- Ceo život sam se mučila. Bila proganjana i tučena, ali sam zbog njih ostajala jaka. Aleksandar mi je ostavio bar unučiće, za njih baka da se bori, a od Miloša ni to nemam. Tugo moja teška i preteška... Ne znam da li ću imati snage da ovo prebolim - pita se Zorica, koja je pre nekoliko godina izgubila supruga, Miloševog oca.

- Ostala sam sama - dodala je i zajecala.

Verenica očajna

PLANIRALI SMO VENČANJE, SVE SE SRUŠILO

foto: Printscreen/Facebook/Ivanaa Borisavljević

Miloševa verenica za medije je ispričala da je poslednju poruku od njega dobila oko sat vremena pre nesreće.

- Poslednja poruka od njega glasila je: „Ne brini se ništa, brzo ću kući, volim te.“ Poslao ju je oko 14.40 sati. I posle toga ništa. Poslala sam mu poruku oko 16.50 da vidim da li su Aca i on krenuli, ali odgovora nije bilo. Pet minuta kasnije sam ga zvala, ali mu je bio ugašen telefon - rekla je Miloševa devojka Ivana kroz suze i dodala da su planirali venčanje, ali da se sada sve srušilo.

Majka kaže da još uvek sa sigurnošću ne zna kada će biti sahrana njenih sinova, ali da planiraju da to bude u petak u Barajevu, gde je živela sa njima.

Podsetimo, saobraćajna nesreća dogodila se u ponedeljak, kada su se braća Aleksandar i Miloš vraćali kući s posla. Aleksandar je bio za volanom njihovog BMW, a Miloš je bio na mestu suvozača. Auto je iznenada sleteo s puta u mestu Umka i zakucao se u banderu, a braća su stradala na mestu.

Kurir.rs/ J. Rafailović Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja