POBIO PORODICU! OVO SU ŽRTVE MONSTRUMA: Sekirom izmasakrirao oca, maćehu i dve sestre, od kojih je jedna bila TRUDNA
Foto: Dragan Marinković, Facebook

Četvorostruko ubistvo u Leskovcu

POBIO PORODICU! OVO SU ŽRTVE MONSTRUMA: Sekirom izmasakrirao oca, maćehu i dve sestre, od kojih je jedna bila TRUDNA

Crna Hronika -

Predrag Ilić, njegova supruga Danijela i njihove ćerke, Sara (12) i Ana (19), koja je bila u šestom mesecu trudnoće, ubijeni su u kući u centru Leskovca! Policija je juče uhapsila Miloša Ilića (20), koji je navodno Predragov sin iz prvog braka, i proverava se da li je on počinio masakr.

Jeziv prizor

Stravičan zločin policiji je juče oko 14.45 sati prijavio 15-godišnji sin ubijenih Predraga i Danijele. - Ubistvo se dogodilo najverovatnije u toku prethodne noći, u Ulici Ratka Pavlovića. Najverovatnije je ubica svima presudio sekirom - kaže izvor i dodaje da su policajci u kući zatekli stravičan prizor.

foto: Facebook

- Četiri tela, od kojih je jedno dete staro samo 12 godina, bila su u lokvama krvi, izmasakrirana. Postalo je još strašnije kad su videli da je jedna žrtva trudna, i to u poodmakloj trudnoći, jer joj se stomak video - otkriva sagovornik.

foto: Facebook

U prvom trenutku istražiteljima nije bilo jasno da li je u pitanju četvorostruko ubistvo ili trostruko ubistvo i samoubistvo, jer je okrvavljeni mladić, izbezumljen, sedeo i ćutao. Međutim, prema nezvaničnim informacijama, policija je juče privela i jednog člana njihove porodice za koga je na osnovu snimaka sa sigurnosnih kamera utvrđeno da je poslednji izašao iz kuće žrtava.

foto: Facebook

- Iz kuće se sinoć čula buka, neko se svađao, ali je tokom noći bilo mirno. Čudno nam je bilo kad smo jutros videli otvorena vrata, kao i otvorenu kapiju, ali nismo mogli ni da zamislimo da se nešto ovako strašno dogodilo. Tek kad smo videli policiju sa oružjem kako upada u kuću bilo nam je jasno da nešto zaista nije u redu - kaže komšija za Kurir. On navodi i da su se Predrag i njegova nevenčana supruga, s njegovom decom - ćerkom od 19 godina i sinovima, kao i njenom ćerkom od 12 godina, doselili u ovu kuću pre mesec dana.

Prema njegovim rečima, nesrećnu porodicu nije dobro poznavao.

- Predrag je radio na građevini i kao čuvar u jednom hotelu, ali je zbog korone u poslednje vreme bio uglavnom u kući. Nismo još stigli ni da ih upoznamo, nisu se družili ni sa kim. Bili su tihi i povučeni. Nikakvih problema nije bilo s njima, osim što nam je bilo čudno što Predragovog starijeg sina nismo videli juče tokom uviđaja. Inače, on je uvek ćutao, nikad ga nismo ni viđali sa ostalim članovima porodice - dodaje komšija.

Kako nezvanično saznajemo, osumnjičeni Miloš pre zločina se posvađao sa ocem Predragom zbog novca. - Tražio je ocu pare, ali ih nije dobio. Onda je počeo da se svađa s majkom i nasrnuo je na nju sekirom. Potom je ubio Anu i Saru, a na kraju i oca - kaže izvor.

Psihički problemi

Policija je tokom jučerašnjeg dana do kasnih večernjih sati obavljala uviđaj. - Zasad se ne zna šta je motiv stravičnog zločina - kaže izvor iz istrage i dodaje da je Predragov najstariji sin bio psihijatrijski bolesnik.

Vlasnica kuće BILI SU SIROMAŠNI

Vlasnica kuće u kojoj je ubijeno četvoro članova porodice kaže da su od nje objekat iznajmili pre tri nedelje, kad su se doselili iz Bojnika. - Oni su kod mene podstanari. Ne znam njihova imena i prezimena. Znam samo da sam ključeve dala glavi kuće Predragu, koji je sada ubijen. Znam da mu je ćerka bila trudna. Imaju i sinčića, videla sam ga kad sam Predragu predala ključeve od kuće - ispričala je vlasnica kuće u kojoj se dogodio zločin. Ona dodaje i da je porodica bila veoma siromašna i da su primali socijalnu pomoć.

foto: Kurir

DANAS POKLON U KURIRU: GEL ZA SUVO PRANJE I DEZINFEKCIJU RUKU! Sadrži 70% alkohola

Danas ćete uz dnevne novine Kurir dobiti na poklon GEL ZA SUVO PRANJE I DEZINFEKCIJU RUKU. Gel sadrži 70% alkohola, tako da je vrlo efikasan u uklanjanju nečistoća, virusa i bakterija sa vaših ruku. Dobićete ga u kompaktnom pakovanju, tako da ga možete staviti u džep ili novčanik, kako bi vam u svakom trenutku bio pri ruci. Čitajte Kurir, jer uvek dobijate više!

foto: Kurir

Kurir / Ekipa Kurira

Foto: Dragan Marinković, Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track