UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA ČETVOROSTRUKO UBISTVO: Priveden sin ubijenog, svađa oko novca moguć uzrok tragedije
Foto: Kurir/ D. Marinković

užas

UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA ČETVOROSTRUKO UBISTVO: Priveden sin ubijenog, svađa oko novca moguć uzrok tragedije

Crna Hronika -

U kući u centru Leskovca danas oko 14.45 sati pronađena su četiri tela, jednog muškarca, njegove trudne supruge i dve ćerke stare 18 i 12 godina. Danas oko 16 časova u Leskovcu zbog ove tragedije priveden je Miloš Ilić (22) koji je osumnjičen da je iz za sada nepoznatog razloga izvršio zločin. Mogući motiv četvorostrukog porodičnog ubistva u Leskovcu je svađa oko novca.

Prvi rezultati istrage pokazuju da se Miloš I. posvađao se sa ocem Predragom, tražio mu je novac, a otac nije hteo da mu da i došlo je do verbalne svađe. Miloš je onda uzeo sekiru, nasrnuo prvo na maćehu, koju nije podnosio. Zatim je ubio polusestru, sestru, pa oca. Nakon toga, ubica je presvukao gornji deo trenerke i prijavio slučaj policiji. Policija je zatekla jeziv prizor. Svi članovi porodice bili su štićenici Centra za socijalnu zaštitu i svi imaju blagi stepen retardiranosti , navodi TV Pink.

foto: Kurir/ D. Marinković

Tokom istrage će se utvrditi svi detalji ovog zločina, kao i tačan motiv Miloša I. za ubistvo četiri bliske osobe.

Prema pisanju medija, ova porodica je, navodno, iznajmila kuću u ovoj ulici, nekoliko dana pre Vaskrsa. Ljudima koji su im iznajmili kuću, su rekli da su iz okoline Bojnika.

(Kurir.rs/Pink.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track