NOVI DETALJI VELIKE TRAGEDIJA NA ZLATARSKOM JEZERU: Mladić se udavio pred drugovima
Foto: Kurir

TRAGEDIJA N. M. (16) nastradao na Zlatarskom jezeru

NOVI DETALJI VELIKE TRAGEDIJA NA ZLATARSKOM JEZERU: Mladić se udavio pred drugovima

Crna Hronika -

N. M. (16) iz Nove Varoši udavio se u subotu po podne u Zlatarskom jezeru kod Kokinog Broda, a njegovo telo juče oko 11 sati iz ledene vode izvukli su ronioci Žandarmerije.

Telo tinejdžera, koji je bio učenik prvog razreda Srednje tehničke škole, nađeno je 15 metara od obale, a tragedija se dogodila kad je N. M. s dvojicom drugova seo u plastični čamac i otisnuo se na jezero. - Tinejdžeri su roštiljali i družili se na obali čitavog dana. Jednom su se čak i okupali, iako je temperatura vode bila ispod deset stepeni, uprkos toplom vremenu - kaže očevidac i nastavlja: - Bili su najpre na obali, zatim su i plivali. Mi smo potom otišli, a kasnije sam čuo za tragediju. Da je dao bog da smo ostali, možda bismo i spasli dete.

Pretpostavlja se da su trojica drugara u jednom trenutku sela u plastični čamac i da su otišli 10-15 metara dalje od obale. - Čamac je iznenada potonuo i deca su se našla u hladnom jezeru. Pošto su se našli u vodi, dvojica tinejdžera koji su plivači uspeli su da doplivaju do obale i spasu se. Nažalost, N. M. je bio neplivač i potonuo je - priča izvor iz istrage. - Drugovi N. M. u potpunom su šoku. Drug im je stradao pred očima, nisu mogli da mu pomognu - kaže izvor.

Kurir / E. K.

Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track