POLICAJAC TEŠKO PRETUČEN U NOVOM SADU: Pronađen u besvesnom stanju sa brojnim povredama glave i lica, uhapšeno četvoro
Foto: Shutterstock

haos

POLICAJAC TEŠKO PRETUČEN U NOVOM SADU: Pronađen u besvesnom stanju sa brojnim povredama glave i lica, uhapšeno četvoro

Crna Hronika -

Načelnik dežurne policijske službe G. M. pretučen je sinoć u novootvorenom restoranu u "Pupinovoj palati", usled čega je zadržan na bolničkom lečenju.

Policajac je zadobio brojne hematome po glavi i nagnečenja vilične i jagodične kosti, a pronađen je u besvesnom stanju,navodi 021.rs. Uhapšen je J. J. (50) iz Vrbasa, koji je policajca pretukao, a osumnjičen je i za posedovanje kokaina. Uz njega su privedena još trojica - N. P. (33) iz Sremskih Karlovaca, kod kojeg je policija pronašla gasni pištolj i kokain, kao i Z. B. (1967) iz okoline Novog Sada i Ž. M. (1969) iz Vrbasa koji su ometali hapšenje. Policija je u Novom Sadu uhapsila J. J. iz Vrbasa, zbog sumnje da je učinio krivična dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i neovlašćeno držanje opojnih droga, kaže se u saopštenu MUP-a.

Sumnja se da je J. J. noćas u jednom ugostiteljskom objektu naneo teške telesne povrede načelniku Dežurne službe Policijske uprave u Novom Sadu, koji se legitimisao kao policijski službenik, navodi se u saopštenju MUP-a.

Kod njega je prilikom hapšenja pronađena supstanca za koju se sumnja da je kokain.

Tom prilikom, uhapšene su još tri osobe koje su bile u društvu sa J. J, i to N. P. iz Sremskih Karlovaca, zbog sumnje da je učinio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet eksplozivnih materija i neovlašćeno držanje opojnih droga, kao i Z. B. iz okoline Novog Sada i Ž. M. iz Vrbasa, osumnjičeni da su učinili krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

Kod N. P. policija je pronašla gasni pištolj i supstancu za koju se, takođe, sumnja da je kokain.

Sumnja se, takođe, da su Z. B. i Ž. M. ometali policijske službenike u vršenju dužnosti tako što su im pružali fizički otpor prilikom hapšenja.

Svim osumnjičenim određeno je zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, nadležnim javnim tužilaštvima.

S obzirom da su prilikom ove intervencije pripadnika policije povrede zadobili i neki od osumnjičenih, Sektor unutrašnje kontrole MUP detaljno će ispitati sve činjenice i okolnosti ovog slučaja, uključujući i postupanje policijskih službenika., navodi se u saopštenju.

(Kurir.rs/FoNet)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja