SIN VINKE BRUTALNO UBIJENE KOD SOKOBANJE: Moju majku nije USMRTIO ljubavnik, ona je bila divna žena
Foto: Suzana Božinović

telo starice nađeno unakaženo

SIN VINKE BRUTALNO UBIJENE KOD SOKOBANJE: Moju majku nije USMRTIO ljubavnik, ona je bila divna žena

Crna Hronika -

Moju majku Vinku nije ubio ljubavnik, već prijatelj kom je pomagala. Hranila ga je, a on joj je mučki presudio, priča Boban Stojanović, čiju je majku Vinku (69) nasmrt pretukao Siniša B. (59), u njenoj kući u selu Radenkovac kod Sokobanje

Unakaženo telo nesrećne starice pronašao je jedan komšija, koji je odmah o tome obavestio Bobana.

- Majka je ležala mrtva u krevetu, odeća joj je bila iscepana. Neki mediji su objavili da je možda bila i silovana, ali ja to ne znam, u policiji mi nisu to potvrdili. Moja majka je bila divna žena, mnogo dobra, i pomagala je tom monstrumu Siniši. Davala mu je da jede i da pije iz čiste dobrote, nije bila s njim u ljubavnoj vezi - kazao je očajni Boban.

foto: Suzana Božinović

Podsetimo, stravičan zločin otkriven je prošlog petka. Vinkin brat Vinko je tada ispričao da je prizor u kući njegove ubijene sestre bio jeziv.

- Krvi je bilo na sve strane, po krevetu, zidu, podu. To znači da ju je taj monstrum skinuo golu i mučio. Kad sam pitao policajce da uđem u kuću i vidim sestru, rekli su mi da to ne radim, da je prizor užasan - ispričao je očajni Vinko.

On je za Sinišu rekao da je notorni alkoholičar, koji se nije treznio poslednjih 30 godina.

- Čuo sam i da je kobnog dana negde ukrao balon vina i da ga je doneo kod moje sestre i popio ga. On obično nije bio agresivan, ali sestrić mi je rekao da ga je majka, neposredno pre ubistva, pozvala i požalila se da je Siniša nasilan - rekao je Vinko.

Siniši je nakon saslušanja u tužilaštvu određen pritvor do 30 dana, a istraga ovog zločina je u toku.

(Kurir.rs/Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track