Najnovije vesti

IGOR SRBIN NA ROBIJU DO KRAJA ŽIVOTA: Potvrđena kazna svirepom ubici!
Foto: Profimedia, Printscreen

IGOR SRBIN NA ROBIJU DO KRAJA ŽIVOTA: Potvrđena kazna svirepom ubici!

Crna Hronika

Norbert Feher, poznatiji kao Igor Rus, provešće ostatak svog života iza rešetaka. Apelacioni sud u Italiji je, naime, potvrdio presudu koja je doneta u martu prošle godine.

Srbin, poznat i kao Igor Vaclavić ili "Igor Srbin" osuđen je na doživotnu kaznu zatvora za ubistvo barmena Davidea Fabrija i dobrovoljnog zaštitnika životne sredine Valerija Verija 1. i 8. aprila 2017. u provincijama Bolonja i Ferara.

On je 30. januara saopštio sudu u Bolonji preko video-linka iz pritvora u Saragosi da je pucao na svoje dve italijanske žrtve "jer su oni za mene bili policajci i morao sam da ih oborim", prenela je Ansa.

Feher je pritom mislio na navodno ubistvo Verija 8. aprila i pokušaj ubistva lokalnog policajca koji je bio u patroli sa Verijem u blizini Ferare tog dana sa Markom Ravaljijom, koji je ozbiljno povređen.

Feher (37) uhapšen je 15. decembra 2017. nakon pucnjave u kojoj su ubijene tri osobe, uključujući dva člana španske Civilne policije. Igor Vaclavić, koji je rođen u Srbiji 1981. godine, koristio je čak 18 različitih identiteta u osam država.

On je rekao da je stigao u Španiju septembra 2017. i složio se da mu bude suđeno u Italiji za zločine za koje je tamo optužen. Španija je saopštila da ga neće izručiti Italiji. dok ne bude odgvarao za zločine koje je počinio u toj zemlji.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...