Najnovije vesti

TAMARA ZVICER PUCALA NA EGZEKUTORE: Spasila je muža u poslednjem MOMENTU, evo kada je zapucala! ŠOK OTKRIĆE (VIDEO)
Foto: detekciv-info.ua

POSLE PUCNJAVE U KIJEVU

TAMARA ZVICER PUCALA NA EGZEKUTORE: Spasila je muža u poslednjem MOMENTU, evo kada je zapucala! ŠOK OTKRIĆE (VIDEO)

Crna Hronika

Tamara Zvicer, supruga Radoja Zvicera, navodnog vođe kavačkog klana, u poslednji čas je potegla pištolj na napadače, koji su se uplašili i pobegli ne stigavši da overe teško povređenog Zvicera

Tamara Zvicer (35), supruga Radoja Zvicera (37), navodnog vođe kavačkog klana, pucala je u Kijevu na atentatore i tako uspela da odbrani svog supruga sigurne smrti, jer nisu stigli da ga overe, već su se uplašili i pobegli, prenosi ukrajinski portal Detektiv-info.

Tamara Zvicer
Tamara Zvicer foto: Detective - info.com.ua

Ovaj portal objavio je šokantnu fotografiju na kojoj Tamara trči i repetira pištolj! Prema navodima iz lokalnih medija, u trenutku napada Zvicer je džogirao preko puta svoje zgrade, a supruga Tamara je bila u blizini i kod sebe je imala pištolj.

Radoje Zvicer u bolnici
Radoje Zvicer u bolnicifoto: Detective - info.com.ua

 - Pretpostavlja se da je Tamara motrila na vođu "kavčana" i da je u svakom trenutku znala svaki njegov korak. Tako je bilo i kobnog dana, kada su napadači došli i napravili mu sačekušu ispred zgrade u kojoj je živeo s porodicom.

Kada je Zvicer stigao pred svoju zgradu, napadači su izašli iz "smarta" i zapucali na njega - rekli su izvori iz medija.

- Tamara je očigledno bila ispred zgrade i posmatrala Radoja kako džogira. Ona je imala revolver i kada je videla da napadači prilaze i pucaju iz oružja s prigušivačima u Zvicera, povikala je i izvadila pištolj.

povrede zvicera
povrede zvicerafoto: Detective - info.com.ua

 Repetirala ga je i počela da puca na napadače.Upravo je na taj način Zvicera spasla sigurne smrti ne dozvolivši da ga napadači obvere - kaže sagovornik iz ukrajinskih medija.

Na snimcima koji su objavljeni u Ukrajini vidi se kako Tamara u ruci drži pištolj. Na Zvicera je ispaljeno sedam metaka, od kojih ga je pet pogodilo, a tri su mu završila u grudima. On je i dalje u teškom stanju.

foto: Detective - info.com.ua

Supruga vođe kavačkog klana Tamara Zvicer navodno je bila meta napada 23. maja 2016. godine, kada je iz "audija" u pravcu njenog automobila ispaljen hitac koji je nije pogodio. Za pokušaj ubistva ona je optužila Jovana Vukotića (39), koji je označen kao vođa škaljarskog klana.

tamara zvicer
tamara zvicerfoto: Detective - info.com.ua

- Istraga je u završnoj fazi. Odbrana je dokazala da se taj događaj nije odigrao onako kako je Tamara Zvicer izjavila i prijavila, niti se mogao tako dogoditi.

Vukotić ima nesporne dokaze ne samo da to nije uradio već ni da nije mogao uraditi jer je u vreme tog događaja bio stotinama kilometara udaljen, u drugoj državi - potvrdila je za Kurir advokat Zora Dobričanin Nikodinović, Vukotićev branilac.

uhapseni
uhapseni foto: strana.ua

- Kada je Zvicerova žena zapucala na napadače, on je uspeo da pobegne na drugu stranu ulice. Komšije su nakon pucnjave pozvale policiju - kaže izvor i dodaje: - Ukrajinska policija prilikom uviđaja nije uspela da pronađe pištolj kojim je Tamara pucala na napadače.

Pretpostavlja se da ga je bacila ili da ga je sakrila na neko sigurno mesto. Po svemu sudeći, vođa kavačkog klana uvek je bio oprezan, a to potvrđuje i činjenica da njegova žena ima pištolj za pojasom usred bela dana - prenose oni. Kako prenose ukrajinski mediji, Tamara Zvicer je legalno u Ukrajini i suvlasnik je jedne internacionalne kompanija koja poseduje nekoliko restorana.  

Još jedan skandal u Ukrajini

Pored policajca i poslanik pomagao napadačima!

Pored Rostislava Černobrivog, višeg narednika ukrajinske policije, pucačima sa Balkana pomagao je i bivši narodni poslanik Jevgenij Dejdej (32) iz partije Narodni front, prenose tamošnji mediji. - Jevgenij Sergejevič Dejdej bio je svojevremeno komandir Černobrivom u bataljonu specijalaca policije Kijev. Dejdej je po činu potpukovnik policije. Ratovao je u Donbasu protiv proruskog dela stanovništva. Od novembra 2014. godine do avgusta 2019. godine bio je poslanik Rade, ukrajinskog parlamenta. Pre rata u Ukrajini 2012. godine bio je osuđen na pet godina za razbojništvo. Ukrajinska policija sada proverava ko je sve umešan u pokušaj likvidacije na Radoja Zvicera i pretpostavlja se da je on jedan od dvojice za kojima se traga - navode mediji.

narodni poslanik
narodni poslanikfoto: youtube screenshot 112 Ukraina

Činjenice

Pink Panter iz Užica organizator

* Ukrajinska policija je u utorak nakon napada uhapsila dva Srbina, Milana Brankovića (31) i Petra Jovanovića (46), kao i Crnogorce Emila Tuzovića (30) i Stefana Đukića (30) * Pored njih, uhapšen je i Rostislav Černobrivi, viši narednik ukrajinske policije, koji im je davao logističku podršku i odavao informacije otkako su početkom maja ušli u Ukrajinu * Kao organizator napada na Zvicera u lokalnim medijima navodi se D. H. iz Užica, član međunarodne bande Pink Panteri * D. H. je označen glavni čovek za likvidacije koje priprema supranički škaljaraski klan

BROJKE

- 2 godine Zvicer boravio u Ukrajini - 7 metaka ispaljeno u njega - 5 ga je pogodilo, od kojih tri u grudi - 6 godine traje rat škaljaraca i kavčana

Kurir.rs / Ekipa Kurira 

Foto: Detektiv-info.ua/ Strana.ua

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...