ŠOK SNIMAK HAPŠENJA PECE PITBULA U ŠUMI KOD ODESE: Specijalci ga bacili na kolena! PAO POSLE ATENTATA NA ZVICERA!
Foto: NPU.GOV.UA, strana.ua

otkriveno da stoji iza likvidacije u beogradu

ŠOK SNIMAK HAPŠENJA PECE PITBULA U ŠUMI KOD ODESE: Specijalci ga bacili na kolena! PAO POSLE ATENTATA NA ZVICERA!

Crna Hronika -

Petar Jovanović (46), poznatiji kao Peca Pitbul, uhapšen je u Ukrajini zbog sumnje da je učestvovao u pokušaju ubistva vođe "kavačkog klana" Radoja Zvicera u Kijevu .

Peca Pitbul uhvaćen je u šumi kod Odese dok je pokušavao da se domogne granice sa Moldavijom u spektakularnoj poteri u kojoj su učestvovali i ukrajinski specijalci- Sa njim su uhapšeni i Srbin Milan Branković, Makedonac i Crnogorac .

foto: Nacionalna policija Ukrajine

Kada ga je policija konačno sustigla Jovanović je pao na kolena, a potom je oboren u blato, i stavljene su mu lisice. Ubrzo posle hapšenja za pokušaj likvidacije Zvicera rasvetljeno je i ubistvo Marka Vukovića (41) koji je 17. januara ove godine likvidiran na Bežanijskoj kosi pred decom,

Kako je MUP danas saopštio, nadležnom tužilaštvu podneta je krivična prijava protiv Jovanovića, koji se sumnjiči da je u Ulici Danila Lekića Španca prišao vozilu u kojem se na mestu vozača nalazio Vuković i u njega ispalio više hitaca iz pištolja. Od zadobijenih povreda Marko V. je preminuo na licu mesta.

Hapšenje Jovanovića pogledajte na videu od 2.10 minuta.

Inače Jovanović je bio je osuđen na osam go..ina zatvora zbog pljačke- minuta.ođanske banke u Nišu. Petar je iz zatvora izašao u martu 2018, a Milan u aprilu ove godine. Uhapšeni su 30. novembra iste godine i osuđeni na ukupno 38 godina robije. Jovanović je nakon izlaska iz zatvora često odlazio u inostranstvo, a dok je boravio u Srbiji, nije kršio zakon.

Da podsetimo Radoje Zvicer navodni vođa kavačkog klana, teško je ranjen u Ukrajini kada su dva napadača u njega ispalila više metaka, ali nisu uspeli da ga overe jer je na njih zapucala Zvicerova supruga i spasila ga sigurne smrti.

Kurir.rs

Foto printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track