Najnovije vesti

PRAVOSNAŽNA PRESUDA ZA DILERE DROGE: Dvojici proizvođača kanabisa po pet godina zatvora
Ilustracija, Foto: Nebojša Mandić, Ilustracija

APELACIONI SUD

PRAVOSNAŽNA PRESUDA ZA DILERE DROGE: Dvojici proizvođača kanabisa po pet godina zatvora

Crna Hronika

BEOGRAD - Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na po pet godina zatvora Igora Gađu i Bobana Colića kao pripadnike kriminalne grupe, koji su u Vojki i Idvoru neovlašćeno proizvodili kanabis radi prodaje od oktobra 2011. godine do 28. aprila 2014. godine.

Marijn Četnik je pravosnažno oslobođen od istih optužbi, dok su drugi identifikovani članovi ove grupe ranije pravosnažno osuđeni.

Ovom odlukom, odbijene su sve žalbe i potvrđena je prvostepena presuda Specijalnog suda u Beogradu kojom su prošle godine Gađa i Colić osuđeni zbog krivičnog dela neovlašcena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

U presudi koja je objavljena na sajtu Apelacionog suda navodi se da su osuđeni jer su kao pripadnici grupe, koju su sačinjavali pravnosnažno osudeni Bojan Veličkovski, Petar Milanović, Svetislav Belić i sada pokojni Sava Đordević, protiv koga je postupak pravnosnažno obustavljen, kao i drugi za sada NN pripadnici čiji identitet nije utvrđen, neovlašćeno proizvodili i držali opojnu drogu kanabis radi njene prodaje.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...