ČUO SAM UDARAC, A ONDA... Jeziva ispovest vozača kombija u koji se zakucao BMW smrti! (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook

UŽAS

ČUO SAM UDARAC, A ONDA... Jeziva ispovest vozača kombija u koji se zakucao BMW smrti! (VIDEO)

Crna Hronika -

Bojan K. (28), koji se rano jutros upravljajući kombijem sudario sa BMW-om kod zgrade Vlade Srbije, kaže za Kurir da je udarac bio toliko jak da se u tom trenutku onesvestio.

- Prvo čega se sećam posle udarca je da sam se probudio ispred zgrade Vlade Srbije, malo pre nego što je došla Hitna pomoć i mene i moje kolege prebacila u Urgentni centar - priča Bojan.

foto: Printascreen

On kaže da se u trenutku udesa kretao od Slavije ka bivšoj železničkoj stanici i da nije brzo vozio.

- Išao sam polako, bio sam oko 150 metara od semafora kada se upalilo zeleno svetlo. Tada sam još usporavao, ali sam na nekih 100 metara od semafora počeo polako da ubrzavam, a ubrzo potom auto je udario u nas - opisuje Bojan trenutak pre nesreće.

Naš sagovornik za Kurir je potvrdio da su on i njegove kolege dobro, osim Roberta P. (35), koji, kako kaže, ima određenih problema oko kičme i grudi zbog čega je zadržan u Urgentnom centru, ali nije životno ugrožen.

Bojan K. je, inače, vozio petoricu radnika na gradilište na posao kada je došlo do udesa.

Do saobraćajne nesreće došlo je kada je vozač automobila BMW prošao na crveno svetlo na semaforu i sudario se sa kombijem lozničkih registarskih tablica.

Prema nezvaničnim informacijama, Nikola je nastradao na licu mesta, dok je Jelena podlegla povredama u bolnici.

Radetu N. (42), vozaču "automobila smrti" i dalje se bore za život. Dvogodišnji dečak prevezen je takođe u bolnicu sa teškim povredama.

Rade i Jelena su bili supružnici, preminuli Nikola je bio Radetov sin iz prvog braka, dok je dvogodišnji dečak Radetovo i Jelenino dete.

"Dete je prebačeno u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj sa teškim povredama glave i ekstremiteta, opasnim po život. Tamo je stabilizovano i stanje se dalje prati", kažu u Urgentnom centru.

Iz kombija u koji je udario automobil, svih šest osoba prevezeni su u Urgenti centar - Bojan K. (28), Ivan S. (28), Svetozar P, (46) Stefan T, Marko T, (19), Robert P. (35).

Svi povređeni imaju povrede grudnog koša, glave i ekstremiteta.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track