UHAPŠENA VRAČARA IZ VRŠCA: Skidala crnu magiju i zaradila dva miliona dinara!
Foto: Shutterstock

lisice

UHAPŠENA VRAČARA IZ VRŠCA: Skidala crnu magiju i zaradila dva miliona dinara!

Crna Hronika -

Patricija Đ. (37), državljanka Srbije, uhapšena je na graničnom prelazu kod Bijeljine nakon što je žena iz Teslića prijavila policiji da joj je ukrala novac

Patricija Đ. (37) iz Vršca uhapšena je u Republici Srpskoj zbog sumnje da je varala građanke predstavljajući se kao vračara koja može da im ukloni crnu magiju, i na taj način im uzela više od dva miliona dinara, prenose mediji iz Republike Srpske.

Državljanka Srbije uhapšena je u noći između utorka i srede dok je pokušavala da pređe granicu kod Bijeljine.

Ojadila mnoge

- Za Patricijom Đ. je policija iz Teslića 11. juna raspisala poternicu jer ju je jedna žena prijavila za krađu 5.000 evra. Nakon hapšenja ispostavilo se da ona nije jedina žrtva vračare iz Srbije - preneli su mediji i dodali da je prevare vršila i u Banjaluci, Trebinju i Bileći.

- Ona je išla od vrata do vrata, praveći se da ima neki problem ili da prodaje robu, a kad bi je bake puštale u svoj dom, ona bi im govorila da "vidi" da je na njih bačena crna magija, ali da ona može da je ukloni pomoću svojih natprirodnih moći - navode izvori i dodaju:

- Uglavnom je domaćicama govorila da vidi smrt nekog člana njihove porodice, bakama je "predviđala" smrt unuka, te da ukoliko žele da spreče taj gubitak, iznesu na sto sav novac i zlato, kako bi ona oterala mračne sile. Preplašene, ali i lakoverne žene su činile to što je od njih tražila, a pare i nakit gatara je umotavala u foliju i navodno gatala. Onda bi domaćicu poslala po još neke predmete i taj trenutka bi iskoristila da ode s novcem.

Bežala s plenom

Poslednja u nizu njenih žrtava je R. J. iz Teslića, koju je olakšala za 5.000 evra, a najveći plen joj je bio 12.500 evra, koje je ukrala jednoj baki iz Teslića još 1. decembra 2019.

- Staricu je zamolila da je pusti u kuću da se ugreje, ćaskala s njom i zatražila kafu. Posle toga joj je ispričala da će joj neko blizak umreti i da može da skine magiju. Ova baka je, kao i R. J., na sto stavila novac, a dok je donosila šećer iz kuhinje, Patricija je pobegla s plenom - saopštili su iz tamošnje policije.

Dovijala se Nudila zavese na prodaju

Nadležni iz RS sumnjaju da je Patricija Đ. u martu prevarila i građane u Bileći i Trebinju, gde je nestalo 2.500 evra. - U Trebinju je nudila zavese na prodaju i ponovo predviđala smrt i skidala magiju, pa je ukrala 1.000 evra, dok je u Bileći uzela 1.500 evra dok je molila ženu da se ugreje u njenoj kući - priča izvor.

(Kurir.rs / J. I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track