Najnovije vesti

sze i jauci, NAJTUŽNIJA POVORKa u novim karlovcima

NEBO SUZAMA ISPRATILO BEBICU (1) I DEČAKA (8) MEĐU ANĐELE: Mališani sahranjeni a roditelji i ne znaju da su ih izgubili

Crna Hronika

Bake i deke nisu mogli od bola da stoje na nogama. Majka teško povređene V. Ž., majke mališana, sve vreme je kukala i dozivala unućiće: "Nidžo moj, zovi me kod sebe", "Princezo moja, ne idi"...

NOVI KARLOVCI - Nema duše koja danas u Novim Karlovcima nije u suzama ispratila malu N.Ž. (1) i malenog N.Ž. (8) na večni počinak, mališane koji su pre nekoliko dana nastradali u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Slankamena, kada je automobil u kom su bili sleteo sa puta, udario u drvo i prevrnuo se.

foto: Ana Paunković

Tako tešku nesreću taj kraj ne pamti. Cela porodica zavijena je u crno zbog pogibije mališana - bebice devojčice i dečaka od 8 godina. Nesreću su preživeli njihovi roditelji koji su u bolnici i srednji brat od 5 godina, koji je lakše povređen. 

1 / 9 Foto: Ana Paunković

Roditeljima koji su teško povređeni još nije rečeno da su izgubili dvoje dece niti da im je danas sahrana.

Celi Novi Karlovci okupili su se danas da isprate anđele među anđele - u 13 časova je počelo opelo za sahranu nastradalih mališana. U trenutku kada je opelo počelo, sa neba je počelo da lije. Tri sveštenika su držala opelo i molitvene oproštaje svih koji su želeli da upute poslednji pozdrav mališanima. Sanduci su bili bele boje, a na bebicinom sanduku bili su roze peškiri, kao i na krstu.

U trenutku kad se završilo opelo, kiša je prestala da pada. Tužna povorka krenula je da isprati mališane do njihove večne kuće. Celo selo se okupilo i svi su plakali.

foto: Ana Paunković

Bake i deke nisu mogli od bola da stoje na nogama. Majka teško povređene V. Ž., majke mališana, sve  vreme je kukala i dozivala unućiće: "Nidžo moj, zovi me kod sebe", "Princezo moja, ne idi"...

(Kurir.rs/B.T.)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...