UŽAS KOD UBA! BRATA NAPAO MOTORNOM TESTEROM PA GA ISEKAO: A onda mu ovaj uzvratio sekirom, obojica završila u bolnici
Foto: Dado Đilas/Ilustracija

krvavi napad

UŽAS KOD UBA! BRATA NAPAO MOTORNOM TESTEROM PA GA ISEKAO: A onda mu ovaj uzvratio sekirom, obojica završila u bolnici

Crna Hronika -

Braća Zoran M. (62) i Milan M. (44) lakše su povređena kada su se potukla u svom rodnom selu Banjani kod Uba, koristeći i motornu testeru i sekiru!

Ova neobična tuča dogodila se u subotu oko 19 sati.

Uzvratio sekirom

- Braća su se posvađala u dvorištu, a onda je Zoran dograbio motornu testeru i nasrnuo na svog mlađeg brata Milana. Jurio ga je sa motornom testerom i uspeo da ga poseče, ali je povređeni Milan u samoodbrani potegao sekiru i više puta udario brata u glavu - priča naš izvor iz istrage i dodaje: - Uspeo je da ga izudara, pa su ih komšije nekako razdvojile i očevici su pozvali policiju. Braća su prebačena u bolnicu u Valjevu i tamo se oporavljaju. Nekim čudom, obojica imaju samo lakše povrede. Meštani Banjana za incident su čuli iz medija.

Nisu iznenađeni

- Pročitali smo da su se braća tukla i napadala testerom i sekirom. Oni se slabo druže sa ostalim meštanima jer su problematični, preke naravi. Uopšte nismo iznenađeni time što se dogodilo, potpuno je očekivano od njih dvojice. Dobro je da niko nije nastradao - rekle su komšije i dodale da ne znaju šta je bio motiv za svađu i tuču između dvojice braće.

Kurir.rs/J. I./ Foto ilustracija shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja