IMALA JE ŽUTU HALJINU, KAKO JE NIJE VIDEO? Evo šta kažu očevici nesreće u kojoj je Teodora ostala bez stopala
Foto: Zorana Jevtić

BAHATI VOZAČ UDARIO DEVOJKU I POBEGAO

IMALA JE ŽUTU HALJINU, KAKO JE NIJE VIDEO? Evo šta kažu očevici nesreće u kojoj je Teodora ostala bez stopala

Crna Hronika -

Devojka koja je u subotu teško povređena na pešačkom prelazu na Košutnjaku u povratku iz provoda zove se Teodora R. (21).

Ona je kobne noći izašla u provod sa dečkom i drugaricama u jednu kafanu na Košutnjaku u koju inače često svraća kada su večeri rezervisane za provod uz živu muziku.

"Teodora je bila super raspoložena. Pevala je, plesala sa dečkom i igrala sa drugaricama. Desetak minuta pred zatvaranje kafane, Teodora je krenula kući na Petlovo brdo i dok je prelazila ulicu na nju je prema rečima očevidaca, naletela crvena 'škoda fabija' i teško je povredila. Vozač se nije zaustavio i odjurio je dalje", kažu očevici i dodaju:

"Bila je u fluorescentno žutoj haljini i pravo je čudo kako je vozač nije video na pešačkom. Izgleda da je bio pijan ili drogiran i vozio je strašno brzo iako je ograničenje na tom delu puta 40 kilometara na sat".

Kada je došlo do nesreće, svi koji su se tu zatekli našli su se u šoku i odmah su se sjatili oko tinejdžerke kojoj je automobil ogulio meso do kosti potkolenice i istrgao stopalo.

(Kurir.rs/Republika.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track