POTRAGA ZA BAHATIM VOZAČEM: Oborio devojku (19) na pešačkom prelazu, pa pobegao! Lekari se bore da joj SAČUVAJU NOGU!
Foto: Zorana Jevtić

Strašno

POTRAGA ZA BAHATIM VOZAČEM: Oborio devojku (19) na pešačkom prelazu, pa pobegao! Lekari se bore da joj SAČUVAJU NOGU!

Crna Hronika -

Tinejdžerka T. R. (19) teško je povređena kada je na nju na pešačkom prelazu u Ulici kneza Višeslava na Košutnjaku u Beogradu naleteo crveni automobil i bez zaustavljanja pobegao!

Nesreća se desila u subotu oko 22.50. Devojka je sa otvorenim prelomom leve potkolenice vozilom Hitne pomoći prebačena u Urgentni centar, a prema našim saznanjima, lekari se bore da joj sačuvaju nogu. Očevici nesreće kažu da je T. R. bila sa prijateljicama u obližnjem lokalu, nedaleko od ulaza u "Avala film".

- Bilo ih je tri ili četiri, bile su vesele i od svih njih samo se ona javila našim kolegama sa "laku noć". Nikom na pamet nije palo šta će se desiti trenutak kasnije - priča radnik obezbeđenja "Avala filma" i dodaje: - Samo što je stala na pešački prelaz, auto se približio velikom brzinom i bez stajanja udario devojku.

Ona je letela nekoliko metara i pala na asfalt, a auto je nastavio kretanje. Videli smo samo da je crvene boje. Prema rečima njegovih kolega, ubrzo nakon nesreće iz lokala je izašao mladić i podvezao joj nogu. - Oni su mislili da joj je noga otkinuta. Devojka je bila bez svesti - kaže očevidac. Prijateljice T. R. su ispričale policiji da su krenule do parkinga po automobil.

Inače, kako objašnjavaju naši sagovornici koji provode dosta vremena na ulazu u "Avala film" tuda po neki vozači voze baš veikom brzinom.

- Neki od njih uopšte ne obraćaju pažnju na pešački prelaz. Obilaze na prelazu, ne zastaju ...I ovaj je išao brzo možda i preko 100 na sat - kaže naš sagovornik.

U to se uverila i naša ekipa dok smo razgovarali sa njima nekoliko vozila je obilazilo druge baš na tom mestu a neki su samo projurili tuda.

(Kurir.rs /J. R./foto: Zorana Jevtić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track