Najnovije vesti

OBRT U SLUČAJU PODVOĐENJA MALOLETNICE U ALEKSINCU: Zbog toga što je ćerku terala na prostituciju hitno naložena ova mera
Foto: Shutterstock

državna reakcija

OBRT U SLUČAJU PODVOĐENJA MALOLETNICE U ALEKSINCU: Zbog toga što je ćerku terala na prostituciju hitno naložena ova mera

Crna Hronika

Povodom sumnje u vezi sa zanemarivanjanjem deteta i seksualnog iskorišćavanja resorni ministar Zoran Đorđević naložio je danas da se izvrši hitan nadzor nad stručnim radom u centrima za socijalni rad u Aleksincu i Bogatiću u konkretnim predmetima zaštite dece i porodica, saopšteno je danas iz ministarstva.

U saopštenju Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja se navodi da su "nadležni u obavezi da u što hitnijem roku, izvrše nadzor i izveštaj o nadzoru dostave ministru na uvid, kako bi se preduzele odgovarajuće mere i dalje postupalo u skladu sa zakonom i ovlašćenjima".

Mediji su, pozivajući se na izvore iz policije, ranije danas objavili da je niška policija uhapsila B.J. (48) iz jednog sela u okolini Aleksinca zbog sumnje da je dve godine podvodila svoju maloletnu ćerku (13) radi prostitucije.

Više o tome klikom OVDE.

B. J. je uhapšena zbog sumnje za trgovinu ljudima, a pod sumnjom da su počinili isto krivično delo slobode su lišena i četvorica muškaraca K.M. (26), S.S. (57), P.A. (30) i N.Š. (46).

(Kurir.rs/Beta/Foto ilustracija: Shutterstock)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...