MAJKA MONSTRUM: Ćerku (13) dve godine terala na orgije sa starcima za 1.000 dinara i drva za ogrev!
Foto: Shutterstock

CRNA NEDELJA

MAJKA MONSTRUM: Ćerku (13) dve godine terala na orgije sa starcima za 1.000 dinara i drva za ogrev!

Crna Hronika -

Policija iz Aleksinca uhapsila je ženu (48) zbog sumnje da je podvodila svoje dete muškarcima. Žrtva jedva skupila hrabrost i prijavila mamu nadležnima

Žena (48) iz okoline Aleksinca uhapšena je zbog sumnje da je dve godine podvodila ćerku (13) muškarcima za novac! Pored osumnjičene majke, uhapšena su i četvorica muškaraca klijenta.

Kako saznajemo, žena je prodavala rođeno dete starijim muškarcima za novac, ali i za hranu i drva za ogrev, a klupko užasa se odmotalo kada je devojčica pre nekoliko dana odlučila da prijavi majku policiji jer nije više mogla da podnese seksualno iživljavanje.

Kuća iz pakla

- Majka se sa ćerkom u selo doselila pre tri godine. Živele su u oronuloj kući kraj reke. Devojčica je preživela horor. Od jedanaeste godine morala je da se prostituiše, majka joj je nalazila klijente - kaže izvor iz istrage.

Kako kaže, ne zna se broj muškaraca s kojima je devojčica morala da bude intimna, a majka ju je vodila i u Niš kod klijenata.

- Ta žena je veliko zlo! Zgražavali smo se nad onim što se dešavalo u toj kući. Muškarci bi počeli da dolaze uveče, a odlazili bi tek u zoru. Klijenti su uglavnom dolazili i odlazili taksijem. Bilo je i staraca. Često ih je bilo i više istovremeno, verovatno su orgijali s jadnim detetom - pričaju komšije i nastavljaju:

- Devojčica je veoma lepa, ali se videlo da je tužna i izmučena. Ko zna šta je jadna sve morala da trpi i sa koliko muškarac je morala da spava samo da bi njena majka monstrum imala novac. Navodno, ako bi odbila da ima odnos s klijentom, devojčica je od majke dobijala batine, bila je izgladnjivana, ponižavana...

Kako saznajemo, osumnjičena je na saslušanju negirala krivicu, ali je devojčica do detalja opisala pakao kroz koji je prošla.

Određen pritvor

- Devojčica je opisala kako je majka nalazila klijente, kako su oni dolazili, kako su plaćali. Rekla je da su uglavnom davali evre, ali da je majka prihvatala i dinare, a da je najčešće uzimala od 1.000 do 3.000 dinara. Takođe, ako neko nije imao keš, majka je prihvatala i hranu, namirnice za kuću, drva za ogrev - kaže izvor i nastavlja:

- Devojčica je poimence navela neke mušterije, pa su i oni uhapšeni. Takođe, ginekološkim pregledom je utvrđeno da je seksualno zlostavljana.

Majci je određen pritvor do 30 dana zbog krivičnog dela trgovine ljudima.

KOMŠIJE

Spaslo se dete

l Mešani sela kažu da se nadaju da će njihovu uhapšenu komšinicu stići zaslužena kazna. - Spaslo se jadno dete. Čuli smo da su je uzeli iz centra za socijalni rad i da će je zbrinuti. To što je ona doživela od rođene mame neko ne bi doživeo ni od najgoreg neprijatelja - kaže komšija.

BELO ROBLJE

Podvodila i druge devojčice

Komšije kažu da je u kući strave jedno vreme boravila još jedna devojčica, starija od žrtve. - Ne znamo da li je i to njena ćerka, jer je to dete odjednom nestalo i nismo je više viđali. Posle su tu dolazile i druge devojčice, ali su se kratko zadržavale. Nije ovde reč o grehu samo prema sopstvenom detetu, ona je verovatno podvodila i tuđe ćerke, a priča se i da je skupljala devojčice, koje su potom odvođene u inostranstvo u belo roblje - kaže komšija.

SLIČNI SLUČAJEVI

februar 2019 - Subotičanka E. R. (43) ćerku (14) podvodila za 50 evra maj 2019 - V. M. iz Velikog Gradišta ćerku (13) uz pomoć bivšeg dečka podvodila za 500 dinara februar 2017 - I. M. i T. M. iz Smederevske Palanke ćerku (13) podvodili poznanicima za cigarete i rakiju

(Kurir.rs / Dragan Iličić / Foto: Shutterstock)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja