POGLEDAJTE KAKO SU UHAPŠENI OSUMNJIČENI ZA LIKVIDACIJU U BEOGRADU: Policija munjevitom akcijom otkrila ubice sa Banjice!
Foto: MUP Srbije

brzo otkriveni

POGLEDAJTE KAKO SU UHAPŠENI OSUMNJIČENI ZA LIKVIDACIJU U BEOGRADU: Policija munjevitom akcijom otkrila ubice sa Banjice!

Crna Hronika -

Brzom akcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapšenisu Petar R. (34), Uroš R.(24) i Radovan R.(37) zbog osnova sumnje da su učestvovali u pucnjavi na Banjici u kojoj koje je ubijen jedan, a dva mladića ranjena.

Osumnjičenima se na teret stavljaju krivična dela teško ubistvo, teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih sredstava.

Kako se sumnja oni su, danas u popodnevnim časovima na Voždovcu, nakon verbalnog i fizičkog sukoba upotrebom vatrenog oružja usmrtili osamnaestogodišnjeg Filipa L., a naneli teške telesne povrede dvadesetjednogodišnjem Aleksa Đ.

Oni su "škodom" pobegli sa mesta zločina ali su munjevitom akcilom policije ubrzo otkriveni i uhapšeni. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Ranjeni Aleksa Đ. je inače od ranije poznat policiji i navodno prolazi kroz sistem za više različitih krivičnih dela poput trgovina narkoticima, ometanje policije, nasilničko ponašanje, krađe...

Kurir.rs

Foto MUP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja