Najnovije vesti

ISTRAGA PROTIV TAMARE ZVICER: Žena kavčanina izmislila da je Jovan Vukotić hteo da je ubije?
Foto: Instagram, Privatna Arhiva

ISTRAGA PROTIV TAMARE ZVICER: Žena kavčanina izmislila da je Jovan Vukotić hteo da je ubije?

Crna Hronika

Crnogorsko tužilaštvo ispituje da li je supruga Radoja Zvicera lažno optužila vođu „škaljaraca“

Crnogorsko Državno tužilaštvo pokrenulo je istragu protiv Tamare Zvicer, supruge Radoja Zvicera, navodnog vođe kavačkog klana, piše podgorički Dan.

Kako ovaj list navodi, istraga je pokrenuta zbog sumnje da je Tamara lažno svedočila o pokušaju ubistva i navodno lažno optužila Jovana Vukotića, navodnog vođu škaljarskog klana, da je pucao na nju.

- Ona još nije saslušana jer je nedostupna crnogorskim organima - rekao je izvor za Dan.

Jedan hitac

Podsetimo, supruga jednog od navodnih vođa kavačkog klana prijavila je policiji da su 2016. u Kotoru pokušali da je ubiju Jovan Vukotić i njegov sada pokojni otac Veselin.

- Ona je posle navodnog pokušaja ubistva rekla da su joj njih dvojica kolima preprečila put i ispalila hitac iz pištolja u njenom pravcu, koji je nije pogodio. Ispričala je da se autom kretala niz ulicu kada se pojavio „audi“. Kako je rekla, na mestu suvozača je videla Veselina Vukotića, a za volanom njegovog sina Jovana, koji je pri mimoilaženju cimnuo auto - podsetio je izvor na Tamarin iskaz u tužilaštvu.

- Nas dvoje smo se pogledali oči u oči i dobro sam ga videla. Razdaljina između naših vozila bila je mala. Tada sam videla njegove ruke na volanu i da nosi crne rukavice. Kada smo se mimoilazili, videla sam da se i njegov otac nagnuo i pogledao me - navodno je izjavila Zvicerova.

Posle ovog svedočenja, u martu 2019, policija je podnela krivičnu prijavu protiv Jovana Vukotića zbog pokušaja ubistva Tamare Zvicer. Vukotić je na saslušanju tvrdio da spornog dana nije bio u Kotoru, već u Sloveniji.

Obustavljen postupak

- Tužilaštvu je dostavio video-snimak koji potvrđuje njegov alibi. Takođe, Vukotić je navodno tužilaštvu dostavio i putne isprave, koje dokazuju da nije bio u Crnoj Gori - rekao je izvor i podsetio da je Vukotić 28. jula izašao iz pritvora u Spužu, u kom je bio od februara, kada je iz Srbije izručen Crnoj Gori, a postupak protiv njega je obustavljen.

PUCNJAVA U KIJEVU  

Spasla supruga od atentatora

foto: Screenshot

Tamara Zvicer dospela je u žižu javnosti i u maju, kada je pokušan atentat na njenog muža Radoja. Naime, dvojica napadača su presrela Zvicera dok je džogirao u blizini svoje zgrade u Kijevu i zapucala su na njega. Ubrzo se pojavio snimak na kom se vidi kako Tamara repetira pištolj i puca na napadače. Ona je svojom reakcijom praktično oterala egzekutore i spasla mužu život.

Kurir.rs/  Foto:InstagramPrivatna arhiva

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...