KOBNE VOŽNJE LATINO DEVOJAKA SA STRAHINJOM: U prvom pokušaju likvidacije Stojanovića stradala Španjolka, sada Kolumbijka
Foto: Privatna Arhiva, Printscreen/ Instagram

horor u prestonici

KOBNE VOŽNJE LATINO DEVOJAKA SA STRAHINJOM: U prvom pokušaju likvidacije Stojanovića stradala Španjolka, sada Kolumbijka

Crna Hronika -

Strahinja Stojanović koji je preminuo od povreda zadobijenih prilikom eksplozije njegovog džipa na Novom Beogradu nije bio sam u vozilu.

Ovoga puta, sa njim se u trenutku eksplozije u automobilu nalazila Kolumbijka Sonja Suarez Gomez (45) koja jetakođe ranjena. Ona je posle eksplozije kako kažu svedoci vrištala i zapomagala na španskom i sedela na ulici čekajući kola hitne pomoći.

1 / 12 Foto: Anja Konstatinović/Mondo

Na Sonjinom Instagram profilu ima mnogo slika sa Strahinjom na kojima se vidi da su bili u intimnom odnosu i pre nesreće putovali po Srbiji. Ona je objavljivala slike sa Kopaonika i Zlatibora gde su njih dvoje boravili tokom leta.

Ovo jje drugi put da je Strahinji podmetnuta bomba u automobil, ali je on pukom srećom pre dve godine izbegao smrt. Očigledno da egzekutori nisu odustali od svog nauma i ovog puta uspeli da likvidiraju Stojanovića.

Da podsetimo početkom avgusta 2018 u naselju Galenika u Ulici Svetozara Papića u Zemunu eksplodirao je "audi" koji je Strahinja vozio. Međutim, on je tada imao sreće, i prošao nepovređen jer je uoči eksplozije izašao iz automobila kako bi otišao po telefon koji je zaboravio u stanu.

Međutim u toj eksploziji teško je povređena njegova tadašnja devojka Španjolku i bivšu mis Marbelje, Olac Bilbao Gonzales koja je ostala u kolima.Bivša mis Marbelje za 2014. godinu, bila je kolateralna šteta u ratu kriminalnih klanova povezenih sa Lukom Bojovićem.

Automobil je izgoreo, a devojka je uspela da se spasi, tako što se izvukla iz vozila. Lekari su je tada zatekli kako leži kraj automobila. Gonzalesova je zadobila teške povrede i usledila je borba da joj ne amputiraju noge, a zahvaljujući veštini i stručnosti srpkih lekara, to se nije desilo.

Dugo se oporavljala u Beogradu, dve godine kasnije sa Stojanovićem je u džipu koji je dignut u vazduh bila Kolumbijkakoja je izgleda bolje prošla od svoje prethodnice Španjolke.

Kurir.rs

Foto Damir Dervišagić, Privatna Arhiva, Printscreen/ Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track